آب لبو، موثر در کاهش فشار خون‌

آب لبو، موثر در کاهش فشار خون‌

جام جم آنلاین: متخصصان تغذیه معتقدند: نوشیدن میزان اندکی آب چغندر قرمز در روز به کاهش فشارخون مبتلایان به پرفشاری خون کمک می‌کند.


نتیجه پژوهشی جدید در لندن نشان می‌دهد: نوشیدن یک فنجان آب چغندر قرمز (لبو) به صورت روزانه تاثیر چشمگیری در کاهش فشار خون مبتلایان به پرفشاری خون دارد.



نتیجه این مطالعه نشان می‌دهد مصرف آب چغندر قرمز اندکی بعد از مصرف تاثیر خود را نشان می‌دهد و با واکنش برخی باکتری‌های دهانی و گشادتر شدن رگ‌های خونی جریان خون در بدن سریع‌تر می‌شود.

به گفته کارشناسان  این خاصیت در دیگر گیاهان و سبزی‌های با نیترات فراوان نیز دیده می‌شود.