آرزوی عجیب پیرترین فردِ انگلستان در روز تولدش/مشاهیری که به هم شباهت دارند/پختن غذا در ماشین ظرفشویی!+تصاویر


نیمی از معلمان یورکشایر به دانش آموزان گرسنه غذا میدهند + تصویر
طبق یک تحقیق، تقریباً نیمی از معلمان یورکشایر برای دانشآموزانی که چیزی برای خوردن نداشتهاند، از خانه غذا میآوردند.
جزییات حادثه فردی که بینی همسرش را برید! + تصویر
به گفتهی مقامات طالبان و پلیس افغانستان به دنبال مردی هستند که روز دوشنبه بینی همسرش را برید.
راهحلی عجیب برای درمان میگرن + تصاویر
کالین سیمَن برای متوقف کردن دردهای طاقتفرسای ناشی از میگرن همهچیز را امتحان کرده است؛ از داروهای قوی گرفته تا چسباندن گیرهی لباس به صورتش.
مشاهیری که به هم شباهت دارند + تصاویر
همزاد بودن حتی برای مشاهیر نیز دشوار است زیرا باید شهرت همزادها و همقطاران همعصرشان را خدشهدار نکنند.
آیا میدانید داستانهای معروف دوران کودکیتان چند سال قدمت دارند؟
محققان با استفاده از شجرهنامهی زبانهای هندواروپایی و تجزیهوتحلیل فرایند تکامل نژادی ، سرمنشأ ۲۰۰۰ افسانه ی معروف را ردیابی کردند.
پختن غذا در ماشین ظرفشویی! + تصاویر
باورتان بشود یا نه شما واقعاً میتوانید در ماشین ظرفشویی غذا بپزید.
آرزوی عجیب پیرترین فردِ انگلستان در روز تولدش+ تصاویر
این نوازندهی پیانو که در دوران جنگ جهانی اول نوجوان بود، ۱۱۳ ساله شد.
انتهای پیام/
خـبـر و مطلب بالا در گروه حوادث و در این آدرس اینترنتی در تاریخ ۲۲ January 2016 | 10:10 pm منتشر شده و گروه اینترنتی خبرینه آن را بازنشر کرده است.