آشنایی با روش تهیه‌ی پای هلو

آشنایی با روش تهیه‌ی پای هلو

برای پخت پای، ته ظرف مورد نظرتان را با نان شیرینی بپوشانید.

مواد لازم
۱ – هلو ۱۰ عدد
۲ – آب لیمو ۱ قاشق چای خوری
۳ – شکر دو سوم فنجان
۴ – آرد یک چهارم فنجان
۵ – کره ۲ قاشق غذاخوری

روش تهیه
ابتدا پوست هلوها را جدا نموده و آن‌ها را خرد کنید. سپس آب لیمو را روی هلوها ریخته، به هم بزنید.
شکر و آرد را با هم مخلوط کنید و بعد همراه هلوها به هم بزنید.
کف ظرفی را با فویل آغشته به کره بپوشانید. مواد را روی فویل بریزید و سپس سطح آن‌ها را نیز با فویل آلومینیوم بپوشانید.
در این زمان، مواد را سریع داخل فریزر قرار دهید. بعد از یک روز، فویل را جدا کنید و پای را مجدداً داخل فریزر قرار دهید.

حالا نوبت به پخت پای می‌رسد
برای پخت پای، ته ظرف مورد نظرتان را با نان شیرینی بپوشانید. (می‌توانید از نان شیرینی آماده یا نان شیرینی که روش تهیه آن در ذیل ذکر شده است، استفاده نمایید).
روی نان شیرینی پای هلو را قرار دهید و روی آن را نیز با نان شیرینی بپوشانید.
گوشه‌های پای را با فویل بپوشانید تا از برشته شدن بیش از حد آن جلوگیری شود.
پای می‌بایست به مدت ۳۵ دقیقه داخل فر با دمای ۴۲۵ درجه بپزد. سپس فویل را از روی آن بردارید و به مدت ۱۵ دقیقه دیگر آن را داخل فر قرار دهید تا زمانی که سطح شیرینی‌ها طلایی رنگ شود.
پای هلو آماده است، نوش جان.

مواد لازم برای تهیه نان شیرینی
آرد یک و نیم فنجان
دارچین ۱ قاشق غذاخوری
شکر یک چهارم فنجان
کره ذوب شده ۵ قاشق غذاخوری
خلال پوست یک عدد پرتقال

روش تهیه
دمای فر را روی ۳۷۵ درجه فارنهایت تنظیم نمایید.
همه مواد را با هم ترکیب کنید و خوب به هم بزنید.
آن را داخل ظرف با شکل دلخواه‌تان بریزید و به مدت ۵ الی ۱۰ دقیقه داخل فر قرار دهید.
می‌توانید از این نان برای تهیه پای استفاده کنید.