ابزار و وسایل مورد نیاز در حرفه شیرینی پزی

قالب مدلین

قالبی است در اشکال گوناگون این قالب از جنس الومینیوم و تفلون ساخته شده است با توجه به عمق کم ان شیرینی تهیه شده در این قالب بسیار ظریف و مناسب جهت سرو در کنار بستنی و دسر می باشد

قالب شارلوت

قالب گلدانی شکل و در اندازه و جنس های مختلف از جمله تفلون و الومینیوم ساخته می شود از این قالب جهت تهیه دسر شارلوت ( نوعی دسر فرانسوی ) می توان استفاده کرد

رنده ها

ابزاری است جهت رنده کردن پوست لیمو و پرتقال و برای بعضی ادویه ها مانند جوز هندی به کار می رود استفاده از رنده های ریز نتیجه بهتری دارد

قالب دسر

در شکل و جنس واندازه های گوناگون وجود دارد یکی از ویژگیهای یک قالب مناسب برای دسر رعایت اندازه ان با مایه دسر است به طور کلی از ذکر اندازه ان با مقیاس لیتر استفاده می شود

صفحه گردان

این صفحه جهت پوشش دهی کیک با خامه و همچنین تزیین کیک و دسر استفاده می شود در اندازه و جنس های مختلف اعم از پلاستیکی و یا فلزی وجود دارد

قیف

درانواع نایلونی وپارچه ای و در اندازه های گوناگون جهت تزیین انواع کیک و شیرینی با خامه و کرم مورد استفاده قرار می گیرند

ماسوره

ابزاری هستند در شکل واندازه های مختلف و در دو نوع فلزی وپلاستیکی ساخته می شوند به طور مثال از ماسوره کنگره دار بزرگ برای تزیین قسمت پایین کیک و از ماسوره کوچکتر برای دیواره کیک استفاده می شود

هسته گیر

ابزاری است برای جدا کردن قسمت هسته و مرکز سیب بدون برش دادن سیب

همزن تارت

ابزاری است جهت تهیه خمیر تارت و با ستفاده از ان به راحتی کره با ارد مخلوط می شود تا به صورت خرده نان دراید

انواع ماسوره ها برای تزئین کیک

قالب مستطیل ۶ خانه

قالب قلب کمربندی تفلون