احمدی نژاد: نگران حمله آمریکا نیستیم
**دکتر محمود احمدینژاد، رییسجمهور در پیام نوروزی خود به مناسبت آغاز سال یکهزار و سیصد و هشتاد و شش هجری شمسی، با تبریک عید نوروز و فرارسیدن سال نو، تصریح کرد: امروز نام ایران و ایرانی به عنوان نماد اخلاق، ایمان، پاکی، فرهنگ، مهرورزی، وحدت و صلابت زبانزد ملتهای عالم است.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) رییس جمهور با تبریک آغاز سال نو و عید نوروز به همه مردم ایران زمین و همه ایرانیان در نقاط مختلف جهان و همه کسانی که “نوروز پر رمز و راز و سرتاسر زیبایی را جشن می گیرند؛” نوروز را جلوهای از حیات حی لایموت عنوان کرد و گفت: آغاز بهار و شکوفه های حیات و زندگی در طبیعت آیتی از جمال بی مثال الهی است که دگرگونی و شور و نشاط و نور دل های ما به اراده اوست.
رییس جمهور با بیان اینکه در آغاز سال ۸۶ ، شادی ملت ایران به دلیل همزمانی آغاز نوروز و آغاز ماه ربیع المولود پیامبر گرامی اسلام پس از صدها سال مضاعف است، ابراز امیدواری کرد که سال جدید پربرکت و عزتمند برای ملت ایران باشد.
دکتر احمدی نژاد سال ۸۵ را سالی سرشار از کوشش، جوشش، عزت، مجاهدت همگانی و افتخار برای ملت ایران دانست و افزود: در سال گذشته در عرصه علمی و فناوری پیشرفتهای بزرگ و دستاوردهای ارزشمندی برای ملت ایران بدست آمد و در عرصه اقتصادی نیز گامهای بلندی در زمینههای مختلف از جمله در سرمایه گذاری داخلی و خارجی و سازندگی برداشته شد بطوریکه حجم تقاضا برای سرمایه گذاری داخلی دوبرابر و در سرمایه گذاری خارجی نیز این حجم چند برابر شده است.
دکتر احمدی نژاد افتخار آفرینی جوانان ایرانی در بخشهای گوناگون را یادآورشد و گفت: در سال ۸۵ در عرصه فرهنگی امید و تلاش، ایمان و محبت و عشق به انسانها و آرمانهای الهی در ایران موج زد.
رییس جمهور با اشاره به برگزاری انتخابات پرشور و راهپیمایی های حماسی و سرنوشت ساز و با بیان اینکه افزایش دو برابری کار عمرانی و اجرای صد ها مصوبه استانی شور و تلاش و کار در کشور را دوچندان کرده است، تاکید کرد: وحدت و امید و عزم ملی برای سازندگی سرلوحه کار دولت و ملت ایران در سیاست داخلی طی سال ۸۵ بود.
دکتر احمدی نژاد سیاست خارجی ایران در سال گذشته را پر نشاط، پر تحرک و تاثیر گذار و مطمئن در گسترش روابط دوستانه با سایر ملتها و دفاع از حقوق ملت ایران دانست و گفت: در سال ۸۵ دهها قرارداد جدید میان ایران و سایر کشورها امضاء شد و همچنین ده ها طرح مشترک به بهره برداری رسید.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه برنامههای دولت در سال ۸۶ قوی تر، گسترده تر و منسجم تر ادامه خواهد یافت، تاکید کرد: اجرای سیاستهای مترقی و انقلابی اصل ۴۴ و توزیع گسترده سهام عدالت که در سال گذشته به ۱۲ میلیون رسید و همچنین واگذاری شرکتهای دولتی از طریق بورس هرچه سریعتر ادامه می یابد.
رییس جمهور با اشاره به ایجاد فرصتهای کار و تلاش سازنده برای آحاد مردم و توزیع عادلانه تسهیلات ارزان قیمت بانکی اشتغال آفرین در سال ۸۵ گفت: در سال گذشته حدود ۱۲ هزار میلیارد تومان تسهیلات اشتغال زایی میان جوانان توزیع شد که زمینه ایجاد ۶۵۰ هزار شغل را پایه گذاری کرد.
دکتر احمدی نژاد اقدامات دولت در کاهش نرخ سود بانکی و تمرکز گرایی را خاطرنشان کرد و افزود: در سال ۸۵ ضمن کنترل واردات، مردم و شرکت ها برای صادرات بعنوان پایه تولید و اشتغال تشویق شدند که با ثابت ماندن تقریبی میزان واردات، میزان صادرات کالاهای ایرانی با افزایشی بی سابقه و رشدی ۳۹ درصدی به بیش از ۱۵ میلیارد دلار رسید که از این رقم دو میلیارد دلار مربوط به صادرات کالاهای کشاورزی بود.
رییس جمهور با اشاره به تلاش های دولت برای حل ریشه ای مشکل مسکن، تقویت بخش کشاورزی، توسعه روستایی و خرید نقدی محصولات کشاورزان تاکید کرد: برنامه های دولت برای توسعه فرهنگی و مهرورزی، توسعه صنعت و سرمایه گذاری مراکز تفریحی و گردشی و امکان سفر برای مردم و ساخت زیربناها و تولید نیرو و توجه بیشتر به اقشار کم درآمد و توزیع عادلانه منابع در سال ۸۶ با سرعت بیشتر و گسترده تر جلو خواهد رفت.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه دولت برای نخستین بار و داوطلبانه در قانون بودجه ۸۶، هزینههای مصرفی خود را کاهش داده است، گفت: دولت تلاش خواهد کرد نظیر سال گذشته با جلوگیری از سوءاستفاده ها و با کاهش هزینه های غیر ضرور، بازدهی را افزایش دهد.
رییس جمهور با ابراز امیدواری مبنی بر اینکه به فضل الهی امسال سرشار از پیروزی و پیشرفت و عزت برای جمهوری اسلامی ایران خواهد بود گفت: ایران متعلق به همه ما است و همه باید در راه آبادانی آن بکوشیم و دست در دست هم و با محبت و عشق در راه پیشرفت و تعالی آن تلاش کنیم.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه برخی قدرتهای بزرگ با پیشرفت ملت ایران و دوستی و عزت ملت ها مخالفند، به تلاش این قدرتها در راستای عقب نگهداشتن ملت ها برای تحکیم سلطه خود بر آنها اشاره و تاکید کرد: قدرت های زورگو منافع ملت های خود را نیزرعایت نمی کنند و به تنها چیزی که می اندیشند پرکردن جیب و تامین منافع گروهها و احزاب و کمپانیهای وابسته به خودشان است.
رییس جمهور با اشاره به اقدامهای برخی قدرتهای بزرگ در راستای جنگ روانی و تبلیغاتی به منظور تامین منافع نامشروع خود از جمله تحریف تاریخ، ساخت فیلم و مشوه جلوه دادن چهره ایران و ایرانی و سایر ملتها گفت: آنها در مقابل منطق مستحکم ملت ایران شکست خورده اند و از جانب سایر ملت ها هم طرد شده اند و درصددند با جنگ روانی و تبلیغاتی و تلاش برای سوء استفاده از سازمانهایی که خودشان ساختهاند و به طور انحصاری بر آنها حاکمند، جلوی پیشرفت ملت ایران و سایر ملتها را بگیرند.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه آنها با تلاشی مذبوحانه و شکست خورده و ناشی گری میخواهند ملت ایران را در مقابل سایر ملتها جلوه دهند در حالیکه همه ملتها خوب و به دنبال پاکی و مهربانی و عدالت هستند، افزود: ملت ایران در طول تاریخ پیام آور صلح، دوستی، یگانه پرستی، اندیشه پاک، عدالت و مهرورزی برای همگان و حامی همه ملتها بوده است.
رییس جمهور با تاکید بر اینکه ملت ایران پایه گذار بسیاری از علوم و صنایع و اندیشه ها بوده و همواره دستاوردهای خود را سخاوتمندانه در اختیار بشریت قرار داده است، گفت: آنچه از ملت ایران به دیگران رسیده است علم، هنر، اندیشه، فرهنگ و روحیه پاکی، صداقت و خداپرستی بوده است و پیامبر عزیز اسلام نیز پرچمدار مهرورزی و عدالت برای جهانیان است.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه مشکل جهان امروز عدهای صهیونیست نژادپرست هستند که با دست اندازی به مراکز قدرت و رسانه می خواهند جهان را در سختی و فقر و کینه ورزی نگه دارند تا حاکمیت خود را تثبیت کنند، تصریح کرد: ملت بزرگ ایران با این روند مخالف است و بر مواضع بر حق خود محکم ایستاده است ولی آنها متوجه نیستند که با روشهای شکست خورده به مصاف ارزشهای انسانی و تمدن بشری و ملتها بهخصوص ملت بزرگ ایران آمده اند.
رییس جمهور با اشاره به اینکه دشمنان می دانند که قادر نیستند آسیبی به ملت ایران وارد کنند اما تلاش دارند با هیاهو و جنجال ما را وادار به عقب نشینی کنند و جلوی تکامل بشر را بگیرند گفت: آنها قطعا نمیتوانند به خواسته خود برسند و بهترین راه برای آنان اذعان به حق ملت عزیز ایران و تن دادن به قانون و عدالت است.
دکتر احمدی نژاد با بیان اینکه علیرغم میل آنان بشریت به سوی قله های کمال انسانی و ارزشهای الهی و عدالت و خداپرستی در حرکت است تاکید کرد: سرمایه ملت پیشتاز ایران در این راستا یکتاپرستی و تقوا است و بدون تردید همین سرمایه ملت ایران را به مقصد می رساند.
رییس جمهور با قدردانی صمیمانه از همه ملت به دلیل تلاش برای تعالی کشور، حضور در ۲۲ بهمن و انتخابات و استقبال و تشویق خادمان خود به خدمت بیشتر، گفت: از جوانان، کارگران، فرهنگیان، دانشگاهیان، کشاورزان، اصناف و بازاریان، علما و دانشمندان تشکر و قدردانی می کنم و امیدوارم سال ۸۶ سال علم و تلاش و درخشش جوانان، دانشمندان، متخصصان، تجار، ورزشکاران، کشاورزان، کارگران دانشگاهیان و صنعتگران ایرانی در عرصههای گوناگون باشد.
عیادت از کودکان بیمار
*دکتر محمود احمدی نژاد، رییسجمهور در نخستین روز از ایام نوروز سال ۱۳۸۶ با حضور سرزده در بیمارستان کودکان حضرت علی اصغر علیه السلام، از کودکان و نوجوانان بستری در این بیمارستان عیادت کرد.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) رییس جمهور ضمن حضور در بخشهای مختلف بیمارستان حضرت علی اصغر علیه السلام با هدیه اسباب بازی به کودکان بستری، از خانوادههای آنها نیز دلجویی کرد.
دکتر احمدی نژاد همچنین با قدردانی از زحمات پزشکان و پرسنل این بیمارستان، از خدای متعال برای همه بیماران به ویژه کودکان و نوجوانان بیمار بهبود و سلامتی عاجل مسألت کرد.
گفتوگو با شبکه دو تلویزیون فرانسه
رییس جمهور در پاسخ به سوالی درباره حمله احتمالی آمریکا به ایران با رد هرگونه نگرانی در این زمینه گفت: ما یاد گرفتهایم به خوبی از خودمان دفاع کنیم؛ بلدیم خودمان را حفظ کنیم؛ تجربیات تاریخی این را به ما آموخت و هشت سال جنگ سنگین که متاسفانه دولتهای اروپایی هم حامی صدام بودند؛ البته رهبر اصلی جنگ آمریکا و انگلیس بودند که از صدام علیه ما استفاده کردند و متاسفانه کشورهای اروپایی را هم به دنبال خود کشاندند؛ این از همان جاهایی است که سودش را آمریکا و خسارتش را اروپا برد؛ ملت ما بلد است از خود دفاع کند اما من تقریبا مساله نظامی را منتفی میدانم.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) دکتر محمود احمدینژاد طی گفتوگویی با شبکه دو تلویزیون فرانسه با بیان این که اعلام کرده در روزی که قرار است درباره موضوع هستهیی ایران صحبت شود، به شورای امنیت خواهد رفت و آنجا مواضع ملت ایران را بیان خواهد کرد، افزود: ملت ایران همواره یک ملت صلحطلب بوده و ما هیچگاه در مقابل هیچ ملتی نبودیم.
وی در بخشی از این گفتوگو اظهار داشت: ما فکر میکنیم با بعضی قدرتهای خودخواه و زورگو طرف هستیم نه با جامعه جهانی، جامعه جهانی بیش از ۶ میلیارد انسانی هستند که روی کره زمین زندگی میکنند و بیش از ۱۹۰ کشور است؛ برخی از قدرتها آن هم فقط دولتهایشان، نه مردمشان مشکل دارند؛ ما با مردم آمریکا هم رابطه خوبی داریم همینطور با مردم انگلیس، اما با دولتهایشان نه، چون دولتهایشان دولتهای خودخواهی هستند. آنها میخواهند زور بگویند اما اینجا هم ایران است کانون جوشش فرهنگ و تمدن است؛ یک ملت بزرگ زیر بار زور نخواهد رفت؛ همه اهل گفتوگو هستیم من فکر میکنم ملت فرانسه هم همین طور است؛ آیا ملت فرانسه حاضر است در مورد استقلال خود یا حقوق مسلم خود کوتاه بیاید؟ تاریخ این را ثبت نکرده و برای ملت ایران هم این ثبت نشده است. البته ما پیشنهادهای خوبی تا امروز دادیم اما پیشنهادهای ما مبتنی بر قانون و بر حقوق مسلم ملت ایران است
وی در پاسخ به سوال دیگری نیز تاکید کرد: پیشنهادهای ما بر اساس قانون و بر اساس حقوق مسلم همه ملتها از جمله ملت ایران خواهد بود نه لزوما چیزی که دولت آمریکا یا انگلیس میخواهد.
رییس جمهور گفت: غنیسازی ایران یک کار کاملا قانونی است اما اقدامات آمریکا و انگلیس در شورای امنیت کارهای کاملا غیر قانونی است؛ آیا میشود یک کار غیرقانونی را با یک کار قانونی معادل قرار داد؟ این خنده دار نیست در دنیایی که این دو قدرت ساختهاند و خودشان انواع نیروگاه ها و چرخههای تولید سوخت را در اختیار دارند و استفاده میکنند و حتی از مسیر صلحآمیز هم منحرف شدهاند اما در مقابل کار کاملا قانونی و صلحآمیز ملت ایران میایستند؛ اینها دو چیز جدا از هم هستند معادل نیستند که ما بخواهیم در برابر هم قرار بدهیم.
احمدینژاد درخواست توقف غنیسازی در ایران را یک خواست غیرقانونی دانست.
وی آژانس و نظارتهای آژانس و قانون را از جمله راههای متقاعد کردن افراد نسبت به اینکه فعالیتهای غنیسازی ایران در جهت ساخت سلاح هستهیی نیست، عنوان و تاکید کرد: ما بیشترین همکاری را با آژانس انجام میدهیم؛ خوب است که آژانس یک گزارشی از نظارتها و همکاریها منتشر کند تا معلوم شود کدام کشور بیشتر از همه همکاری کرده است؛ من فکر میکنم یک آمار مقایسهای خیلی روشنگر است؛ آژانس اعلام کند آمریکا، انگلیس ، کشورهای اروپایی و دیگران چقدر همکاری کردهاند و ما چقدر همکاری کردهایم؛ تمام مراکز هستهیی ما زیرنظر دوربینهاست؛ آژانس دهها گزارش منتشر و در تمام اینها اعلام کرده که هیچ انحرافی مشاهد نشده است؛ البته آژانس هم باید طبق قانون کارش را انجام دهد.
وی در برابر کسانی که مدعیاند طبق گزارشهای آژانس، ایران مدتها فعالیتهای هستهیی خود را فاش نکرده بود، خاطرنشان کرد: این حرف درستی نیست؛ این گزارش متعلق به آژانس نیست؛ این ادعای آمریکا و انگلیس است؛ آنها مدعی هستند که ایران پنهان کاری کرده است؛ تمام گزارشهای آژانس حاکی از این است که ایران در مسیر قانون و صلحآمیز حرکت میکند؛ البته طبیعی است که همواره آژانس سوالاتی دارد؛ شما میدانید که یک دوره طولانی آژانس به شدت تحت فشارهای سیاسی آمریکا و انگلیس بود، همانطوری که الان شورای امنیت تحت فشار است؛ اما در تمام گزارشها به صراحت تاکید شده که در برنامه ایران هیچ انحرافی مشاهده نشده است؛ امریکا و انگلیس میخواهند یک ساز و کارهای خارج از قانون تعبیه کنند و این هم معنایش دیکتاتوری جهانی است که یادآور دوران استعمار است.
رییسجمهور تاکید کرد: بارها اعلام کردهایم؛ امروز سلاح هستهیی دیگر کاربردی ندارد؛ البته ما به طور اعتقادی دنبال سلاح نیستیم؛ این سلاح و ساخت این سلاح و کاربرد این سلاح مخالف اعتقادات ماست؛ البته اگر کسی یک تحلیلگر هوشمند سیاسی باشد میفهمد که امروز دیگر بمب اتمی کاربردی نخواهد داشت؛ امروز روز بیداری ملتهاست؛ بمب نمیتواند معادلات انسانی را حل کند؛ شما وضعیت آمریکا در عراق را ببینید؛ انبارهای آمریکا پر از بمبهای نسل سوم و چهارم است؛ بزرگترین زرادخانهها مال آمریکا و همینطور انگلیس است، آیا بمبهای اتم آمریکا میتواند آمریکا را از باتلاق عراق نجات دهد؟ همینطور رژیم صهیونیستی بمب اتم دارد؛ آیا توانست در لبنان پیروز شود؟ شوروی سابق هم بمب اتم داشت؛ آیا بمب اتم توانست از فروپاشی اتحاد شوروی جلوگیری کند؟ نه؛ امروز روز معادلات انسانی است و اندیشه تعیین کننده است، نه بمب؛ آنهایی که پول مردمشان را خرج بمب می کنند به مردمشان خیانت میکنند؛ خوب است این پولهایشان را خرج بهداشت و رفاه مردمشان کنند؛ البته ما ریشه این نوع نگرش در آمریکا و انگلیس را به خوبی میشناسیم؛ آنها نگاهشان به دنیا از موضع کینهورزی است؛ آنها با ملتها دشمن هستند؛ آنها میخواهند بر همه ملتها مسلط باشند؛ فرهنگ ملتها برایشان ارزشی ندارد؛ میبینید چه هجومی بر فرهنگ ملتهای اروپا کردهاند ؛ الان در فرانسه ببینید چه هجومی از ناحیه فرهنگ بیبندوبار آمریکایی است؛ آنها میخواهند دنیا را با دشمنی و با جنگ اداره کنند؛ اما ما نگاهمان نگاه انسانی است؛ ما میگوییم ملتها باید با هم دوست باشند و گفتوگو کنند؛ از نگاه ما همه ملتها و همه انسانها محترمند و باید به همه احترام بگذاریم؛ باید دنیایی بسازیم که همه دوست هم باشند نه اینکه عدهای مسلط بر دیگران باشند؛ ما این سلطه را قبول نداریم.
رییسچمهور در پاسخ به خبرنگار فرانسه که معتقد است گفتمان احمدینژاد تهدید کننده است مثلا اظهار اینکه اسراییل باید از نقشه جهان محو شود نگرانیهایی ایجاد کرده که به پرونده هستهیی هم سرایت کرده است، گفت: چرا باید نگرانی ایجاد کند؛ مگر رژیم صهیونیستی جزیی از اروپا یا آمریکاست؛ ما فکر میکنیم اینها تحمیل به اروپا و امریکا هستند؛ همینطور که تحمیل به مردم منطقه هستند؛ من از شما سوال میکنم اتحاد جماهیر شوروی کجاست؟ آیا محو نشد؟ چگونه محو شد؟ ما برای فلسطین راه حل کاملا انسانی داریم؛ ما گفتیم تمام فلسطینی ها در یک همه پرسی آزاد شرکت کنند و جنگ شصت ساله خاتمه پیدا کند؛ نتیجهاش از همین الان معلوم است؛ به خاطر همین نتیجه است که آمریکا و انگلیس زیر بار نمیروند.
وی ادامه داد: من راه حل را گفتم؛ فکر میکنم مردم فلسطین هم حق تعیین سرنوشت دارند؛ اجازه بدهیم خودشان انتخاب کنند؛ مسیحی، یهودی و مسلمان، هرکس که فلسطینی است، هر کس اهل آنجاست در رایگیری شرکت کند؛ فکر میکنم نتیجه معلوم است در انتخابات سال گذشته دیدید.
احمدینژاد گفت: ما میگوییم اجازه بدهید ملت فلسطین بدون تحمیل و در یک فضای آزاد خودشان تصمیم بگیرند؛ این حق مردم فلسطین است که بگذاریم خودشان تصمیم بگیرند و نوع حکومتشان را خودشان تعیین کنند.
وی با تاکید بر اینکه ” بگذارید ملت فلسطین خودش راجع به کشور خودش تصمیم بگیرد، اینکه حق مردم فلسطین است” افزود: اما برای من یک سوال مطرح است؛ برنده جنگ اول و دوم جهانی که بود ؟ این مناسباتی که بعد از جنگ دوم شکل گرفته به نفع کی است؟ به نفع فرانسه است، به نفع آلمان یا کشورهای اروپایی است؟ به نفع آسیا، آفریقا یا امریکای لاتین است؟ یا نه، فقط به نفع صهیونیستهاست؛ یا به نفع یک گروه اقلیت حاکم در آمریکا و در انگلیس است؛ بقیه ملتها همه دارند ضرر میبینند؛ شما به فرانسه نگاه کنید؛ جایگاه فرانسه در این شصت سال از کجا به کجا رسیده ؟ الان فرانسه در معادلات جهانی چه نقشی دارد؟ این کاهش پیدا کرده یا ارتقا پیدا کرده؟ نتیجه کاملا روشن است؛ بعد از جنگ دوم جهانی یک مناسباتی را سازمان دادند که فقط یک عده قلیلی از آن سود میبرند و بقیه ضرر میکنند؛ همه دارند ضرر میکنند؛ اینها هر جایی که میخواهند هزینه کنند کشورهای اروپایی را هم وارد میکنند وخسارتهایشان را توی دولتهای اروپایی تقسیم میکنند و هر جا سود خالص باشد به تنهایی سود را میخورند.
احمدینژاد ادامه داد: من فکر میکنم حرفی که میزنم حرف ملتهای اروپایی هم است؛ امروز ما با بعضی از دولتهای اروپایی وقتی صحبت میکنیم میگویند ما تحت فشار آمریکا هستیم؛ میگویند ما تحت فشار صهیونیستها هستیم؛ چرا باید اینطور باشد؟ و این فشار تا کی ادامه دارد؟ شصت سال گذشت دیگر؛ آیا میشود یک تاریخی بگذاریم که دیگر فشار آمریکا و صهیونیستها تمام شود؟ بیاییم در معادلات و موازنه عادلانه با هم زندگی کنیم؛ سوال من این است که واقعا چه کسانی میخواهند رابطه بین ملت ایران و ملت فرانسه را مخدوش کنند؟ چرا باید بین ملت ایران و ملت فرانسه جدایی باشد؟
وی در پاسخ به سوال خبرنگار فرانسه دربارهی موضوع هولوکاست و این که آیا جنابعالی نسل کشی یهودیان را در جنگ جهانی دوم منکر میشوید؟ با بیان اینکه ” فکر میکنم این سوال شما بیشتر بر میگردد به مردم فرانسه تا به من” اظهار داشت: این سوال شما به نوعی چهره مردم فرانسه را مخدوش میکند؛ سوال این است که از ماجرای هولوکاست چه کسانی سود میبرند؟ سوال من این بود که اگر هولوکاست درست است در کجا واقع شده ؟ چرا مردم فلسطین باید تاوانش را پس بدهند؟ سوال این است که اگر هولوکاست در اروپا واقع شده چرا مردم فلسطین باید جبران کنند؟ چرا آنها باید شصت سال از خانهشان آواره شوند؟ چرا باید خانهها روی سر زن و بچه فلسطینی خراب شود؟ چرا فلسطینیها باید سرزمینشان را بدهند؟ آنها که نقشی نداشتهاند؟ آنها بیگناه هستند؟ اگر جنایتی بوده باید جنایتکار تاوانش را پس بدهد؛ اما یک سوال دوم هم هست که اگر یک واقعیت تاریخی است نباید دانشمندان را از تحقیق درباره آن منع کنیم؛ شما خودتان را از زمان بیرون بیاورید و در موضع تاریخ بنشینید و به صحنه نگاه کنید؛ شصت سال است که مردم اروپا دارند خسارت میپردازند؛ خسارت مالی و خسارت سیاسی؛ بسیاری از احزاب و سیاستمداران اجازه اظهار نظر مستقل ندارند و حق ندارند راجع به صهیونیستها حرف بزنند، چرا؟
وی در برابر خبرنگار که پاسخ داد ” چون به آنها شک میشود که بخواهند واقعیتهای تاریخی را منکر شوند” گفت: چرا؟ در تاریخ هزاران واقعیت اتفاق افتاده است، در جنگ دوم جهانی ۶۰ میلیون انسان کشته شدند؛ آیا آن ۵۴ میلیون نفر دیگر انسان نیستند؟ تحقیق درباره آن ۵۴ میلیون آزاد است و درباره بقیه آزاد نیست؛ این خیلی بد است که در تاریخ ثبت شود فرانسه که با انقلابش واژههای آزادی و حقوق انسانها را وارد ادبیات سیاسی اروپا کرد امروز مورخان و محققانش را به خاطر تحقیق درباره هولوکاست زندانی کند؛ این قضاوت تاریخ است و این همان هزینه سیاسی است که مردم فرانسه دارند میپردازند؛ برای چه کسی؟ برای یک گروه صهیونیست. ما با این موافق نیستیم.
به گزارش ایسنا، رییسجمهور کشورمان تاکید کرد: میدانید که ما برای همه احترام قائلیم. یهودی، مسیحی و مسلمان در کشور ما آزادند؛ در مجلس ما نماینده دارند؛ شما می دانید که طبق قانون ما هر ۱۵۰ هزار نفر یک نماینده دارند اما تعداد یهودیها که۲۰ هزار نفر هم نیست یک نماینده دارند؛ ما میگوییم جان و مال همه انسانها محترم است؛ ما هر جنایتی را محکوم میکنیم؛
اما سوال این است چرا اجازه نمیدهند راجع به این تحقیق بشود؟ چه سری در این هست؟ من برای شما و همین طور برای مردم اروپا میگویم؛ سرش این است که اگر راجع به آن تحقیق شود این سلطه ۶۰ ساله گروهی صهیونیست که تا اعماق ساختارهای برخی حکومت ها نفوذ کرده است، متزلزل خواهد شد؛ مردم اروپا با این موافق نیستند؛ شما همین را میتوانید در فرانسه به رایگیری بگذارید؛ من اطمینان دارم مردم فرانسه با جنایتهایی که صهیونیستها در فلسطین میکنند مخالفند؛ هر روز تجاوز میکنند، ترور میکنند، تهدید میکنند، خانه را روی سر زن و بچه خراب میکنند، دانشآموزان را در خیابان به رگبار میبندند و با هلیکوپتر افراد را ترور میکنند؛ شما فکر میکنید مردم فرانسه با این جنایتها موافقند؟ هرگز؛ مردم فرانسه یک مردم فرهنگی هستند؛ ادبیات فرانسه، فرهنگ فرانسه، تاریخ فرانسه و ملت فرانسه یک ملت بزرگ و پایه گذار تمدن است؛ اتفاقا رابطه ملت فرانسه با ملت ما همیشه رابطه خوبی بوده است؛ بخصوص در دوره انقلاب که رهبر بزرگ ما آمدند در فرانسه، این رابطه عاطفی خیلی تعمیق شد اما ما فکر میکنیم صهیونیستها نمیخواهند رابطه بین ملتها رابطه دوستی باشد؛ آنها میخواهند تفرقه و دشمنی باشد تا آنها حاکم باشند و هر کس هم سوال میکند راجع به آنها فوری متهمش میکنند؛ من یک معلم هستم؛ سلاحم هم قلم و زبانم است؛ همه را هم دوست دارم؛ اما سوال میکنم؛ آنها از سوال میترسند؛ ۶۰ سال به بهانه هولوکاست مردم فلسطین قتل عام و به اروپا تحمیل میشود؛ ما این را نمیخواهیم.
احمدینژاد در برابر اعتقاد خبرنگار فرانسه مبنی بر این که سبک گفتارش باعث شده از مردم دور شده و یا ایران را با اینگونه موضع ا در انزوا قرار داده است، گفت: میتوانیم امتحان کنیم؛ شما از مردم اروپا سوال کنید؛ من فکر میکنم مردم اروپا طرفدار همین ادبیات هستند؛ مردم اروپا صهیونیستها را دوست ندارند؛ میتوانید سوال کنید البته شما رسانههای مستقل، نه رسانههایی که وابسته به صهیونیستها هستند.
وی گفت: چون شما را مستقل میدانم با شما گفتوگو میکنم و چون با ملت فرانسه احساس نزدیکی داریم.
خبرنگار فرانسه پرسید: البته ما در ایران و در گذشته شاهد تظاهراتی از سوی دانشجویان بودیم که با نظرات و سیاستهای جنابعالی موافق نبودند؛ وضعیت جدیدی ظاهرا ایجاد شده و حزب شما هم در انتخابات اخیر موقعیت خودش را از دست داد؛ آیا انزوا و نوعی عقب نشینی در مواضع خودتان احساس می کنید؟
رییس جمهور با بیان این که ” من نمیدانم این اخبار را چه کسی به شما داده؟” خاطرنشان کرد: نشستهای ما کاملا آزاد و بدون هیچ کنترل است؛ از یک جمعیت ۲ هزار نفری دانشجو ۱۹۰۰ نفر موافق من حرف می زدند و ۱۰۰ نفر هم مخالف؛ آنهایی که اقلیت محض بودند فریاد میزدند برای اینکه احساس آزادی میکردند. اما در انتخابات شوراها من حزبی ندارم که شرکت کرده باشم. شما باید بروید بین مردم تا بفهمید چه خبر است؛ امروز ملت و دولت یکی هستند و این زبان ملت ایران از طرف فرزند ملت ایران است.
احمدینژاد در پاسخ به سوالی مبنی بر نگرانی در برابر حمله امریکا بر علیه ایران اظهار داشت: نه لازم نیست. به دو دلیل؛ یکی اینکه شرایط مطلقا چنین اجازهای را نخواهد داد و فکر میکنیم در امریکا هم عقلایی هستند که مانع از اقدامات دیوانهوار بشوند. و دلیل دوم اینکه ما یاد گرفتیم به خوبی از خودمان دفاع کنیم؛ بلدیم خودمان را حفظ کنیم؛ تجربیات تاریخی این را به ما آموخت و هشت سال جنگ سنگین که متاسفانه دولتهای اروپایی هم حامی صدام بودند؛ البته رهبر اصلی جنگ آمریکا و انگلیس بودند که از صدام علیه ما استفاده کردند و متاسفانه کشورهای اروپایی را هم به دنبال خود کشاندند؛ این از همان جاهایی است که سودش را آمریکا و خسارتش را اروپا برد؛ ملت ما بلد است از خود دفاع کند اما من تقریبا مساله نظامی را منتفی میدانم.
رییسجمهور دربارهی این که آیا در زمان کنونی مذهب میتواند هدایتگر سیاست باشد؟ با اشاره به اینکه یک استاد دانشگاه است و ریاضیات و بعد مهندسی خوانده و الان هم مهندس ترافیک و برنامهریزی حمل و نقل میباشد و شغل اصلیش تدریس و تحقیق است، خاطرنشان کرد: اما نظام ما یک نظام دینی است؛ ما فکر میکنیم تنها راه برای بشر استفاده از ارزشهای دینی است؛ این مشکلاتی که امروز دنیا دارد به خاطر دوری از دین است، البته دین درست و حقیقی نه دین تحریف شده؛ دین ما میگوید فقط خدا را بپرستید و زیر بار غیر خدا نروید؛ سایر انسانها را دوست داشته باشید و عاشق انسانها باشید؛ بین خودتان با عدالت رفتار کنید؛ به حق کسی تجاوز نکنید؛ به کسی ظلم نکنید و زیر بار ظلم نروید؛ به اموال کسی تجاوز نکنید؛ دروغ نگویید؛ صداقت داشته باشید؛ اینها چیزهای بدی است؟ ما فکر میکنیم سیاستمدارهای امروز چون از این ارزشها دور شدهاند زندگی را بر بشر تلخ کردهاند؛ ملتها همه خوب هستند؛ همه دوست دارند در صلح و صفا زندگی کنند؛ ملتها مشکلی ندارند اما سیاستمداران دروغگو و خودخواه برای جیب خودشان و حزبشان و شرکتشان، جنگ و تفرقه و بین ملتها فاصله درست میکنند؛ همه پیامبران سیاستمدار بودند؛ کدام پیامبر سیاستمدار نبوده؟ حضرت مسیح که پیامبر بزرگ الهی و پیامبر پاک بود چرا خواستند به صلیب بکشند؟ برای اینکه جلوی ظلم ایستاد و گفت عادل باشید، صادق باشید؛ ما فکر میکنیم بهترین راه برای بشریت، بازگشت به دین است.
خبرنگار فرانسه در پایان این مصاحبه با اجازه برای پرسیدن یک سوال شخصی از احمدینژاد پرسید: تصویری که ما از جنابعالی در غرب داریم رییسجمهوری است که در واقع مطابق آن چیزهایی که در دنیا وجود دارد و پذیرفته شده عمل نمیکند؛ مثلا از لحاظ پوشش و لباس، آیا این معنایی دارد؟
رییس جمهوری اسلامی ایران نیز گفت: نه؛ فکر میکنم این حداقل آزادیهایی است که باید به رسمیت بشناسیم؛ یادتان باشد اگر لباس آمریکایی و فرهنگ آمریکایی را بپذیرید همه چیز از دست خواهد رفت؛ باید خودمان باشیم؛ معنای خاصی ندارد جز همین.
پاسخ به نامه یک مادر آمریکایی
رییسجمهور کشورمان گفت: ما برای همه مردم دنیا احترام قائلیم و جان و مال و آبرو و کرامت همه انسانها از جمله مردم آمریکا برای ما محترم است و دین ما به ما اجازه نمیدهد آسایش و آرامش هیچ بشری را برهم بزنیم.
به گزارش خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا) دکتر محمود احمدینژاد در بخشی از پاسخ به نامه یک مادر آمریکایی که فرزند خود را در جنگ آمریکا با عراق از دست داده است، افزود: حتی آن دسته از مادران ایرانی که فرزند خود را به خاطر جنایات آمریکا در ایران از دست دادهاند و یا فرزندانی که پدران و مادرانشان به شهادت رسیدهاند، راضی نیستند مردم آمریکا قربانی کجاندیشی و خودخواهیهای دولتمردانشان شوند. حتی دختران و پسران ایرانی که تمام خانواده خود را در حمله ناو جنگی آمریکا به هواپیمای مسافربری ایران در خلیج فارس از دست دادهاند، مایل به آغاز هیچ جنگی نیستند.
وی یادآور شد: ما هشت سال در برابر تهاجم همهجانبه صدامی جنگیدیم که حمایت قدرتهای جهانی را با خود داشت و هر اسلحه و هر امکان و هر اطلاعاتی را که نیاز داشت، فورا در اختیارش میگذاشتند. حتی مردم ما از سلاحهای شیمیایی صدام هم در امان نبودند و صدام با چراغ سبز قدرتهای بزرگ از جمله دولت آمریکا کشندهترین سلاحهای شیمیایی تولید شده در غرب را بروی مردم مظلوم ایران آزمایش کرد.
وی خاطرنشان کرد: آیا فکر میکنید صدام و اربابانش در آمریکا و برخی کشورهای دیگر چه سودی از تحمیل این هشت سال جنگ به ایران بردند؟ هیچ! حتی یک وجب از خاک کشور ما هم اشغال نشد. آنها به هیچ یک از خواستههای نامشروع خود نرسیدند.
احمدینژاد اظهار داشت: جوانان ما با سلاح ایمان از سرزمین خود دفاع کردند و دنیا را در بهت و حیرت فرو بردند.
رییسجمهور کشورمان تاکید کرد: ما هم مانند شما از جنگ بیزاریم. البته از جنگ دفاعی نیز نمیهراسیم ولی معتقدیم راههای دیپلماتیک و مسالمتآمیز برای جلوگیری از زورگوییها و زیادهخواهیهای آمریکا، رژیم غاصب صهیونیستی و انگلیس فراوان است.
وی همچنین با تاکید بر اینکه ” به شما اطمینان میدهم که ایران آغازگر هیچ جنگی نخواهد بود” ادامه داد: متاسفانه امروز همه جهان گرفتار برخی قدرتها و سیاستمداران غیرخودساخته، قدرتطلب و آتشافروز است. روزانه هزاران نفر انسان بیگناه به خاک و خون کشیده میشوند و مادران فراوانی به عزای فرزندان عزیزشان مینشینند. عطش ثروتاندوزی و سلطهطلبی این افراد سیریناپذیر است و فضای تهدید و ارعاب زندگی را بر آحاد بشر و ملتهای گوناگون تیره و تار کرده است. همهروزه در فلسطین، عراق، افغانستان و جایجای جهان پدران و مادران فراوانی در سوگ فرزندانشان غمگین میشوند و فریادشان به آن سوی دیوار بلند قدرتهای متکی بر ثروت و سلاح نمیرسد.
احمدینژاد با ابراز امیدواری نسبت به این که ” مردم دنیا بتوانند سیاستمداران خودخواه و جنگطلبی را که همه چیز را فدای منافع چند کمپانی اقتصادی و گروههایی خاص میکنند، سرجای خودشان بنشانند.” گفت: مطمئنم مردم آمریکا به دروغسازیها و تبلیغات پیچیده و مسمومی که توسط شبکه تبلیغی سرمایهداری متجاوز و غیرانسانی منتشر میشود، اعتماد ندارند و دنبال حقیقت هستند و برای یافتن حقیقت تلاش میکنند.
رییسجمهور کشورمان در ادامهی پاسخ خود به نامه این مادر آمریکایی خاطرنشان کرد: حتما میدانید که رسانههای صهیونیستی و وابسته به باندهای قدرت، بارها و بارها سخنان شخص من را نیز تحریف کردهاند و درباره کشور ما نیز دروغهای متعددی گفتهاند. میدانم در فضایی که شما در آن زندگی میکنید و با وجود آن همه رسانههای وابسته به گروههای خاص، یافتن حقیقت بسیار دشوار است، ولی با هوشمندی مردم آن دیار حتما غیرممکن نیست. متاسفم که بگویم مردم آمریکا در رابطه با جهان اطرافشان از طرف دولت آمریکا در یک سانسور مطلق زندگی میکنند.
وی افزود: مطمئنم اگر مردم آمریکا بدانند که مالیاتهای آنها صرف چه اموری میشود، حتی حامیان سرسخت دولت نیز در اعتراض به خیابانها خواهند ریخت. کاری که از دست شما بر میآید این است که در حد توان خود فضای دروغ و فریبی را که رسانههای وابسته در آمریکا ایجاد کردهاند بشکنید و در حد وسع خود برای آشکار شدن حقیقت تلاش کنید.
احمدینژاد گفت: از خدا میخواهم جهانی که در آن زندگی میکنیم، هیچگاه تاریکی و ظلمت جنگ را بر خود نبیند و مردم دنیا بتوانند خواست و ندای صلحطلبی خود را به گوش جنگطلبانی که در لباس دولتمرد ظاهر شدهاند و خود را قیم دیگران میدانند، برسانند.
وی همچنین ابراز امیدواری کرد که با خروج هرچه سریعتر نیروهای اشغالگر آمریکایی از عراق، صلح و آرامش و برادری به منطقه ما برگردد و مردم عراق نیز بتوانند در کنار خانواده و در دوستی و محبت ادامه زندگی دهند و جوانان آمریکایی نیز در کنار خانواده خود به کشور خود خدمت کنند.
متن کامل گزارش در این لینک قابل مشاهده است: http://www.ahmadinejad.ir/
در جلسه هیات وزیران
دکتر محمود احمدینژاد با اشاره به صدور قطعنامه غیرقانونی اخیر شورای امنیت، آنرا حرکتی در راستای مخالفت و کینهورزی برخی قدرتها با ملت بزرگ ایران که با پیروزی انقلاب عظیم اسلامی آغاز شده است، دانست و تاکید کرد: این قطعنامه موضوع جدیدی برای ملت ایران نیست و با قطعنامههای فرمایشی و غیرقانونی شورای امنیت نیز حتی یک ثانیه در حرکت هستهیی صلح آمیز و قانونی ملت ایران توقف و تردید ایجاد نمیشود.
به گزارش گروه دریافت خبر خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، رییس جمهور عصر یکشنبه در آغاز نخستین جلسه هیات وزیران در سال ۸۶، گفت: برخی قدرتها که پس از جنگ جهانی دوم با درست کردن سازوکارهایی همچون شورای امنیت در پی بسط سلطه خود بر مناسبات جهانی بودهاند، مخالف عزت، استقلال و پیشرفت ملت ایران هستند.
وی با تاکید بر اینکه دشمنان ملت ایران این بار نیز در تصمیمگیری خود برای مخالفت با پیشرفت جمهوری اسلامی ایران دچار اشتباه شدهاند، تصریح کرد: آنها در مقابل ملت ما بارها تحقیر شده و شکست خوردهاند و امروز نیز با ملتی بزرگ، متحد، منسجم و یکپارچه روبرو هستند که با عزمی راسخ و مستحکمتر از گذشته به راه خود ادامه میدهند و دشمنان از شنیدن سخنان آنان نیز واهمه دارند و حتی حاضر نیستند قبل از رایگیری در مورد قطعنامه فرمایشی و غیرقانونی، سخنان وزیر امور خارجه جمهوری اسلامی ایران را بشنوند.
احمدینژاد شکل تصمیمگیری اخیر شورای امنیت را دلیل روشنی از شکست نظام لیبرال دموکراسی و پایان عمر آن دانست و خاطرنشان کرد: آنها خود را همزمان در جایگاه قاضی، دادستان، شاکی و مجری حکم نشانده و حتی به وکیل مدافع طرف مقابل نیز اجازه دفاع کردن نمیدهند و اگر صدها کاغذ دیگر نیز صادر کنند، مطمئن باشند که در ایران هیچ اتفاقی نمیافتد و تنها آبروی نهادهای بینالمللی بیش از گذشته مخدوش و اعتماد جهانی سلب میشود.
رییس جمهور در پایان با تاکید بر اینکه جمهوری اسلامی ایران در راستای بهرهمندی از مزایای فناوری هستهیی صلح آمیز کاملاً براساس حقوق مسلم و قانونی خود عمل کرده است، تصریح کرد: این حرکت بدون هیچ خللی ادامه خواهد یافت و ملت ایران در تنظیم روابط بینالمللی خود این مخالفتها و موضعگیریها را از یاد نخواهد برد.
بازدید از اردوهای راهیان نور
به گزارش خبرنگار اعزامی خبرگزاری دانشجویان ایران(ایسنا)، دکتر محمود احمدینژاد روز ۱۱ فروردین به منظور بازدید از یادمان دفاع مقدس و حضور در اردوهای راهیان نور عازم استان خوزستان شد.
بر اساس این گزارش هواپیمای رییس جمهوری اسلامی ایران و هیات همراه در پایگاه چهارم شکاری فرودگاه دزفول به زمین نشست.
دکتر محمود احمدی نژاد در بدو ورود مورد استقبال استاندار خوزستان و فرماندهان ارشد سپاه و ارتش در خوزستان قرار گرفت و همزمان با حضور رییسجمهور سه فروند جنگندهی F5 به اجرای حرکات هوایی نمایشی پرداختند.
رییس جمهور در گفتوگوی کوتاهی هدف از سفر خود به خوزستان را پیوستن به کاروانهای راهیان نور و دیدار با زائران سرزمین نور برشمرد.
رییسجمهور روز شنبه بعد از نماز مغرب و عشاء در حسینیه شهید همت دو کوهه سخنرانی کرد.
احمدینژاد در این سخنرانی بر به پایان رسیدن عصر مکتبهای ساخته دست بشر تاکید کرد و گفت: کمونیسم، لیبرالیسم و قدرتهای مدعی آزادی و دموکراسی امروز به پایان راه رسیدهاند و حرکت آنها جز تبعیض، فقر، جنگ و تهدید چیزی برای ملتها به ارمغان نیاورده است.
رییس جمهور در بخش دیگری از سخنانش گفت: سران جبهه استکبار امروز منفورترین چهرهها در میان ملتها هستند و زبان گفت و گوی آنها تهدید، زور و خودپرستی است و به فکر جیب کمپانیهای خود هستند.
احمدی نژاد در بخشی دیگری از سخنرانی خود به حضور نظامیان انگلیسی در آبهای ایران اشاره کرد و گفت: نظامیان اشغالگر انگلیسی وارد آبهای ما شدند و مرزبانان غیور که ادامه دهنده راه شهیدان هستند با شجاعت و آگاهی و در نهایت جوانمردی اینها را دستگیر کردند و به داخل کشور آوردند. اما مسوولان انگلیسی به جای عذرخواهی با پررویی اعلامیه میدهند و فریاد میزنند.
وی ادامه داد: پیام ملت ما، پیام صلح، برادری و امنیت براساس خداپرستی و عدالت است.
همچنین پیش از سخنرانی رییسجمهور، مهدی چمران و سردار خضرایی، فرمانده لشگر ۲۷ محمد رسول الله سخنرانی کردند.
رییس جمهور در بدو ورود به پایگاه چهارم شکاری در شهر ذزفول شاهد نمایش هوایی چند شکاری جنگده ارتش جمهوری اسلامی ایران بود.
رییسجمهور همچنین در مانور شبانهای که در ارتفاعات میشداغ برای یکی از کاروانهای راهیان نور برگزار شده بود حضور یافت و پس از آن نیز شب را تا سحرگاه در سنگرهای همان ارتفاعات بود.
به گزارش خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا)، صبح یکشنبه نیز دکتر محمود احمدی نژاد، رییسجمهور در مراسم زیارت عاشورای این کاروان شرکت کرد و پس از زیارت عاشورا سخنرانی کوتاهی در میان آنها داشت.
رییسجمهور در این سخنرانی، به مناسبت دوازده فروردین گفت: مردم ایران در این روز با حضوری حماسی آگاهانه راهی را انتخاب کردند که مسیر حرکت بشریت را تغییر داد و آیندهی شکوهمندی را برای همهی دنیا رقم زد.
احمدینژاد با اشاره به فرهنگ شهادتطلبی گفت: شهادتطلبی هنوز راه و رسم زندگی است. برخی خیال میکنند وقتی کسی شهید شد او از دست رفته است؛ در حالی که آنها هستند و بقیه نیستند.
وی افزود: شهادت کوتاهترین راه برای رسیدن به قلهی کمال انسانی است و شهدا امروز ناظر رفتارهای ما هستند و همچون نورافکن راه ملت ما را روشن میکنند. شهدا ذخیره ملت هستند.
احمدینژاد با اشاره به پیروزی مردم لبنان در مقابله با ارتش مجهز رژیم صهیونیستی گفت: تعدادی جوان مومن که شاگرد امام حسین (ع) و امام خمینی (ره) بودند توانستند در برابر ارتش اسراییل بایستند.
وی در پایان فرهنگ شهادت را تنها راه سعادت و آرامش و پیشرفت و عزت عنوان کرد.
رییسجمهور پس از این در برخی مناطق به جای مانده از دوران جنگ از جمله محل شهادت شهید چمران در دهلاویه حضور یافت و به مقام شامخ شهیدان ادای احترام کرد.