انجیر برای معالجه سرطان مفید است










 
images/20080105/anjir.jpg
 
جام جم آنلاین: محققان می گویند میوه درخت انجیر ، میوه ای مغذی ، ملین و ضد سرطان و سرشار از پتاسیوم و کلسیم است.
به گزارش پایگاه اینترنتی الرایه، محققان افزودند انجیر دارای ماده “میتالویثونیدز” است که مغز انسان و حیوانات، اندکی از آن را داراست.
این ماده به راحتی می تواند باعث کاهش کلسترول و تقویت قلب و نگه داشتن نفس شود.
ماده مذکور به طور طبیعی از ۱۵ سالگی در مغز انسان شروع به نمو می کند و تا ۳۵ سالگی ادامه می یابد.
محققان گفتند این ماده به مرور پس از ۳۵ سالگی و به ویژه تا ۶۰ سالگی کاهش می یابد که با خوردن انجیر باید به جایگزین کردن آن در مغز کمک کرد.
انجیر برای کبد، طحال، دستگاه هاضمه مفید است و باعث از بین رفتن سنگ معده و مثانه می شود. این میوه همچنین مسکنی برای سرفه به شمار می رود.