انجیر برای معالجه سرطان مفید است
![]() | ||
جام جم آنلاین: محققان می گویند میوه درخت انجیر ، میوه ای مغذی ، ملین و ضد سرطان و سرشار از پتاسیوم و کلسیم است. به گزارش پایگاه اینترنتی الرایه، محققان افزودند انجیر دارای ماده “میتالویثونیدز” است که مغز انسان و حیوانات، اندکی از آن را داراست. این ماده به راحتی می تواند باعث کاهش کلسترول و تقویت قلب و نگه داشتن نفس شود. ماده مذکور به طور طبیعی از ۱۵ سالگی در مغز انسان شروع به نمو می کند و تا ۳۵ سالگی ادامه می یابد. محققان گفتند این ماده به مرور پس از ۳۵ سالگی و به ویژه تا ۶۰ سالگی کاهش می یابد که با خوردن انجیر باید به جایگزین کردن آن در مغز کمک کرد. انجیر برای کبد، طحال، دستگاه هاضمه مفید است و باعث از بین رفتن سنگ معده و مثانه می شود. این میوه همچنین مسکنی برای سرفه به شمار می رود. |