پاکسازی فضای مجازی از اراذل و اوباش و فروشندگان سلاح

خبرینه: بنابر اعلام روابط عمومی پلیس فتا، مدیران صفحاتی که مبادرت به انتشار جولان اراذل و اوباش در فضای مجازی کرده و همچنین صفحاتی که اقدام به فروش سلاح در فضای مجازی می کنند توسط پلیس فتا شناسایی و دستگیر میشوند.
واردات و صادرات هر نوع سلاح، مهمات و مونتاژ و تعمیر و نگهداری آن بدون مجوز مراجع ذیصلاح و بی توجهی به قانون حمل اسلحه، جرم است و فرد خاطی به مجازاتهای حبس از ۶ ماه تا ۱۵ سال بر حسب نوع سلاح محکوم میشود.
اردیبهشت مال سال گذشته بهروز حاجیلو از اراذل و اوباش همدان بدون داشتن هیچ دلیل منطقی اقدام به قتل طلبهای در همدان کرد. ۲۴ ساعت ازاین واقعه هولناک نگذشته بود که این شخص در درگیری با پلیس کشته شد. چند روز بعد یکی از دوستان این فرد ادعا کرد بهروز قاتل نیست و فقط به این خاطر به سوی طلبه تیراندازی کرده، چون فتوای صیغه شدن دختران ایرانی را داده است!
متأسفانه نقطهی پایانی برای جهل انسانها نمیتوان متصور بود. این بندگان خدا حتی در این حد اطلاعات ندارند که فتوا دادن کار مراجع است و حتی مجتهدین نیز به خود اجازه دادن فتوا به صورت عمومی نمیدهند چه برسد به یک طلبه معمولی.
البته وقتی افرادی مشهوری مانند مهناز افشار چنین مطالبی را باور و منتشر میکنند از دسته اراذل و اوباش جامعه انتظار بیشتری نمیرود.
مهناز افشار توییتی را از یک اکانت فیک با نام جعلی سید مصطفی حجازی منتشر کرده بود که ادعا میکرد این فرد فتوای جهاد نکاح دختران ایرانی برای برادران حشد الشعبی را صادر کرده است! بعدها مشخص شد این اکانت از اساس تقلبی بوده و در آن از تصویر یک طلبه آملی –حجت الاسلام دریاباری– استفاده (سوء استفاده) شده است. طلبه آملی از مهناز افشار شکایت کرد و همین عاملی بود برای این که این بازیگر چهره به ایران مراجعت نکند. البته اخیراً با عذرخواهی افشار، طلبه آملی نیز از شکایتش منصرف شد.
برچسبها: ماجرای طلبه آملی و طلبه همدانی، خرید و فروش اسلحه در اینستاگرام، مجازات فروش سلاح در فضای مجازی، توییت مهناز افشار درباره طلبه مازندرانی، پلیس فتا، انصراف از شکایت طلبه آملی، حجه الاسلام دریاباری از شکایتش دست کشید، برخورد پلیس فتا با اراذل و اوباش در فضای مجازی