توصیه بهداشتی: راهکارهای کاهش علایم میگرن

دکتر منصوره تقاء در گفتوگو با (ایسنا) ، گفت: به طور کلی همیشه روش پیشگیرانه مهمتر از درمان محسوب میشود. به همین دلیل افرادی که به میگرن دچار میشوند باید خیلی زود آن را درمان کنند و اگر نشانهها شدید شود، کنترل آن به همان نسبت سختتر است.
وی یادآور شد: افرادی که به میگرن دچار شدهاند، میتوانند با رعایت بسیاری از موارد مانند تنظیم خواب در طول هفته و حتی روزهای تعطیل، داشتن خواب خوب و کافی در شب و انجام ورزشهای سبک به طور منظم مانند پیادهروی باعث کاهش و حتی جلوگیری از بروز میگرن شوند.
استاد دانشگاه علوم پزشکی تهران خاطر نشان کرد: خوردن صبحانه، نهار، میان وعده و شام به طور منظم حتی به مقدار کم باعث کاهش علایم میگرن میشود و حذف هر کدام از آنها نه تنها میتواند به دستگاه گوارش آسیب وارد کند بلکه باعث بروز و تشدید نشانههای میگرن میشود.
تقاء اضافه کرد: خوردن غذاهای مانده، مواد افزودنی مانند فست فود، کاکائو، سیر، پیاز، فلفل، غذاهای چرب و انواع ترشیها جزو موادی هستند که میگرن را تشدید میکنند.
وی بیان کرد: کودکان و دانشجویان که با مطالعه، کتاب، کامپیوتر و تبلت سر و کار دارند و بیشتر از دیگران سرشان به حالت خمیده است؛ نقش موثری در بروز میگرن دارد؛ زیرا وضعیت سر و گردن در بروز این مشکل موثر است.
منبع: خبرگزاری دانشجویان ایران – ایسنا
مطلب بالا در حوزه سلامت، تغذیه و تناسب اندام و در این آدرس اینترنتی در تاریخ ۳۱ January 2016 | 12:48 am منتشر شده و گروه اینترنتی خبرینه آن را بازنشر کرده است.