جمعآوری ۱۰۰معتاد تابلو در نخستین روز اجرای طرح «نجات»
معاون مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ از جمعآوری ۱۰۰ معتاد تزریقی تابلو طی اولین روز اجرای طرح «نجات» خبر داد.
به گزارش خبرنگار « حوادث» ایسنا، سرهنگ جواد کشفی افزود: مبنای شناسایی و جمعآوری ولگرد، بیسرپناه بودن و معتادانی است که به نوعی چهره شهر را مخدوش کردهاند.
وی با اشاره به این که اولویت اجرای این طرح در مناطق جنوب تهران و به خصوص محدوده جنوبغربی است، اظهار کرد: در روز اول اجرای طرح ۹ نقطه در جنوب غربی تهران شناسایی و معتادان تابلو حاضر در مناطق آن جمعآوری شدند، این در حالیست که پلیس در مجموع این طرح ۱۰۰ نقطه را شناسایی کردهاند.
اجرای طرح نجات فقط در راستای جمعآاوری معتادان است
معاون مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر این که در طرح نجات اولویت در جمعآوری معتادان تابلو است و جمعآوری توزیع کنندگان و خردهفروشان در مراحل بعدی اجرای طرح شناسایی و دستگیر میشوند، گفت: در روز اول اجرای طرح اصلیترین پاتوقهای جنوب تهران که عمده معتادان جمعآوری شده از این مناطق اعتیاد شدید به هرویین داشته و تزریقی بودهاند در محدوده شوش، راهآهن، میدان رازی و … مورد بررسی قرار گرفت و مقدار ۲/۵ کیلوگرم تریاک جمعآوری شد.
به گفته سرهنگ کشفی، در این طرح ابتدا معتادان به مجموعه مرکز میدان عشرتآباد منتقل و پس از تشکیل پرونده و تهیه عکس و انگشتنگاری از آنها، افراد به مرکز شفق انتقال یافته و مراحل قرنطینه و سمزدایی در این مرکز پشت سر میگذارند.
مدیریت مرکز «شفق» به عهده نیروی انتظامی است
وی با اعلام این که مدیریت مرکز نگهداری شفق در طول اجرای طرح بر عهده نیروی انتظامی است، گفت: در حال حاضر این مرکز متعلق به سازمان بهزیستی است که با هماهنگیهای موجود مسؤولیت پلیس در جریان طرح نجات مدیریت این مجموعه است.
به گزارش ایسنا، معاون مبارزه با مواد مخدر نیروی انتظامی تهران بزرگ با اشاره به شناسایی یک خانه مخروبه در محدوده میدان راهآهن و دستگیری تعداد زیادی از معتادان تزریقی تابلو این محل گفت: محل مورد نظر خانهای مخروبه بوده است که در اختیار شهرداری قرار داشته است، اما عدم رسیدگی به وضعیت این مخزن مکان مناسبی را در اختیار معتادان قرار داده بود، به طوری که در زمان حضور ماموران در این محل محیط به گونهای بود که در محوطه اتاقها پرشده از سرنگهای تزریقی و معتادانی بود که در حال تزریق هروئین بودند.
سرهنگ کشفی با تاکید بر این که توانایی نیروی انتظامی در جمعآوری معتادان روزانه بیش از میزان جمعآوری اولین روز اجرای طرح است افزود: در هر مرحله از اجرای طرح ۱۵۰۰ تن از معتادان تابلو جمعآوری شده به طوری که در پایان دو مرحله، پایتخت از حضور ۳۰۰۰ معتاد تابلو پاکسازی میشود.
معتاد از نگاه پلیس مجرم بیمار است
معاون مبارزه با مواد مخدر فرماندهی انتظامی تهران بزرگ با تاکید بر این نکته قانون که میگوید: «معتاد مجرم است»، افزود: با وجود آنکه مساله بیمار بودن معتادان از نگاه اجتماعی پذیرفته شده است، اما این موضوع نباید منجر به مخدوش شدن چهره شهر شود و در این راستا افراد معتادی که تحت درمان مراکز مشخص قرار دارند، در صورت داشتن گواهی درمان که بنا بر قانون معتاد در آن شرایط قابل تحمل کیفر نیست از سوی پلیس شناسایی و دستگیر میشود.