خوراکی با خاصیت ضد لخته شدن خون و کاهش کلسترل

خوراکی با خاصیت ضد لخته شدن خون و کاهش کلسترول

این خوراکی خاصیتهای دیگری مانند ضد نفخ و ضد التهاب دارد و در درمان زخم معده نیز استفاده می شود.

یک کارشناس تغذیه در خصوص خواص دارویی “زنجبیل”، گفت: زنجبیل دارای خاصیت ضد لخته شدن خون و کاهش کلسترول می‌باشد که می تواند برای پیشگیری از بیماری‌های قلبی و عروقی مفید باشد.

یوسف نقیایی گفت: زنجبیل از گیاهان دارویی است که سابقه مصرف آن به چندین قرن پیش برمی گردد و هر صد گرم آن حاوی ۷۰ کالری است که عمده آن به خاطر وجود کربوهیدرات موجود در آن است و مقدار ناچیزی پروتئین و فیبر نیز دارد.

وی افزود: اگر زنجبیل به صورت آسیاب شده و پودر استفاده شود، مقدار انرژی آن بسیار افزایش یافته و به میزان ۳۰۰ کیلو کالری می رسد و حاوی پتاسیم بالایی خواهد بود.

وی افزود: زنجبیل خاصیت ضد نفخ و ضد التهاب دارد و در درمان زخم معده نیز استفاده می شود. همچنین حاوی مواد آنتی اکسیدانی بوده و به همین علت در پیشگیری از بروز برخی سرطان ها خصوصا سرطان دستگاه گوارش بسیار مناسب است.

این کارشناس تغذیه درباره موارد منع مصرف زنجبیل بیان کرد: مصرف زنجبیل برای کودکان زیر ۲ سال توصیه نمی شود. همچنین به دلیل احتمال تداخل با داروهای رقیق کننده خون مثل وارفارین بهتر است استفاده نشود.