روش تهیه‌ی بریوش خرما و گردو

روش تهیه‌ی بریوش خرما و گردو

برای تهیه‌ی این نان شیرینی خوشمزه، مطالعه‌ی این مطلب را از دست ندهید.

مواد اولیه
آرد سفید ۳۰۰ گرم
نمک یک هشتم قاشق چای‌خوری
مایه خمیر ترش یک و نیم قاشق چای‌خوری
شکر دو قاشق سوپ‌خوری
تخم‌مرغ سه عدد
شیر و گردو از هر کدام یک چهارم پیمانه
کره ۱۰۰ گرم
خرمای پوره شده یک پیمانه
دارچین یک قاشق چای‌خوری

طرز تهیه
*شیر ولرم را به همراه یک قاشق سوپ‌خوری شکر و مایه خمیر مخلوط کنید و اجازه دهید عمل بیاید.
* در یک کاسه آرد، نمک و بقیه شکر را مخلوط وسط آن را گود کرده تخم‌مرغ و خمیر مایه عمل آمده و کره نرم شده را بریزید و آرام‌آرام شروع به خمیر کردن کنید.
* خمیر را حدود ۱۰ دقیقه ورز داده و به مدت یک ساعت در یخچال استراحت دهید.
* از مخلوط خرما، گردو و دارچین وسط خمیر گذاشته و خمیر را ببندید روی آن را زرده تخم‌مرغ مالیده، داخل فر با حرارت ۱۷۰ درجه سانتی‌گراد قرار دهید تا روی نان‌ها طلایی شود.