روش تهیه‌ی کیک گل سرخ

روش تهیه‌ی کیک گل سرخ

تخم‌مرغ، شکر، روغن مایع، شیر، گلاب، پودر گل سرخ خشک، آرد و بیکینگ‌پودر از اجزای این کیک خوش‌مزه هستند.

مواد اولیه
تخم‌مرغ سه عدد
شکر و روغن مایع از هر کدام یک پیمانه
شیر و گلاب و پودر گل سرخ خشک از هر کدام نصف پیمانه
آرد دو و نیم پیمانه
بیکینگ‌پودر یک و نیم قاشق چای‌خوری

طرز تهیه
* تخم‌مرغ‌ها را با شکر به مدت پنج دقیقه زده تا کرم رنگ شود، سپس به آن روغن مایع، شیر و گلاب را اضافه کرده و دوباره هم بزنید.
* بعد پودر گل سرخ، آرد و بیکینگ‌پودر را اضافه کرده و آرام‌آرام هم زده و در قالب بریزید.
* قالب را در فر ۱۶۰ درجه سانتی‌گراد به مدت ۴۵ دقیقه تا یک ساعت قرار دهید تا کیک آماده شود.