روش تهیه چیز کیک قرمز

روش تهیه چیز کیک قرمز

رنگ قرمز این دسر خوشمزه اشتهابرانگیز است.
مواد لازم برای ۱۰- ۸ نفر:
پودر سوخاری شکلاتی: یک و نیم پیمانه
کره آب شده: یک چهارم پیمانه
شکر: یک قاشق غذاخوری
پنیر خامه‌ای نرم شده: ۲۲۶ گرم
شکر: یک و نیم پیمانه
تخم‌مرغ بزرگ: سبک هم زده شود.
پودر کاکائو: ۳ قاشق غذاخوری
خامه ترش: یک پیمانه
شیر بدون چربی:‌نصف پیمانه
پودر وانیل: ۲ قاشق غذاخوری
سرکه سفید: یک قاشق چای‌خوری
رنگ غذای خوراکی قرمز: ‌۶ قاشق چای‌خوری( ۲۸ گرم)
پنیر خامه‌ای نرم شده: ۸۵ گرم
کره نرم شده: یک چهارم پیمانه
شکر: ۲ پیمانه
پودر وانیل: یک قاشق چای‌خوری
چند شاخه نعنا برای تزیین
طرز تهیه:
• پودر سوخاری کاکائویی، کره آب شده و یک قاشق چای‌خوری شکر را خوب با هم مخلوط کرده و آن را درون قالب کیکی ریخته و به سمت پایین کاملا فشار دهید.

• درون کاسه یک همزن برقی ۲۲۶ گرم پنیر خامه‌ای را با یک و نیم پیمانه شکر خوب همزده سپس تخم‌مرغ و ۶ ترکیب بعدی را به کاسه اضافه کرده و با سرعت کم آن‌ها را خوب با هم مخلوط کنید. مایه را درون لایه‌ای که از قبل آماده کرده‌اید بریزید.

• قالب را درون فر ابتدا روی حرارت ۳۲۵ درجه فارنهایت به مدت ۱۰ دقیقه سپس روی ۳۰۰ درجه فارنهایت به مدت یک ساعت و ربع یا تا زمانی که مایه کیک سفت شود حرارت دهید.

• حرارت را خاموش کرده و بگذارید کیک درون فر به مدت ۳۰ دقیقه بماند. کیک را همانطور که در قالب است از فر خارج کرده و در محیط بیرون فر ۳۰ دقیقه دیگر نیز آن را خنک کنید.

• سپس روی کیک را پوشانده و ۸ ساعت آن را درون یخچال قرار دهید.

• با استفاده از همزن برقی ۸۵ گرم پنیر خامه‌ای نرم شده را با یک چهارم پیمانه کره مخلوط کرده سپس به آرامی شکر و وانیل را به آن اضافه کرده و خوب هم بزنید.

• کیک را از قالب بیرون آورده ( ابتدا لبه‌های کیک را با چاقو آزاد کنید سپس آن را از قالب بیرون آورید) و از رویه آماده شده پنیر و کره و شکر و وانیل روی آن پخش کنید.

• در صورت تمایل روی کیک را با شاخه‌های نعنا تزین کنید.

منبع:همشهری