سالاد عدس + سس بادام

موادلازم برای پنج نفر:

عدس ۱پیمانه
سیب زمینی ۱عدد متوسط
هویج ۱عدد متوسط
ساقه کرفس خورد شده ۱پیمانه
کاهو ۱عدد کوچک
زیتون مغزدار ۶عدد
پودرآویشن ۱قاشق غذاخوری
روغن زیتون ۴قاشق غذاخوری

طرز تهیه:


تمام مواد را شسته و بگذارید خوب آب آنها خارج شود، سیب زمینی و ساقه ی کرفس راپخته و نگینی خورد کنید، کاهو را نیز خورد اما هویجها را رنده کنید.این مواد را با عدس پخته شده و آویشن و روغن زیتون خوب مخلوط کرده و با سس بادام ( یک و نیم فنجان بادام زمینی آسیاب شده، یک عدد سیرله شده، دوقاشق غذاخوری زنجبیل له شده، یک قاشق چایخوری تمر هندی، شش قاشق غذاخوری روغن زیتون، یک قاشق غذاخوری آب لیموترش تازه، نصف قاشق چایخوری فلفل قرمز)میل نمایید.