سبزیجات پخته مفیدترند









images/20071226/kalam.jpg
 
جام جم آنلاین: محققان ایتالیایی گفتند سبزیجات پخته بیشتر از سبزیجات خام ، برای سلامتی مفید هستند.
به گزارش پایگاه اینترنتی عرب آنلاین، نیکولیتا بلگرینی از دانشگاه پارما در ایتالیا و همکارانش با بررسی این موضوع به این نتیجه رسیده بودند که خوردن سبزیجات خام مفیدتر از خوردن سبزیجات پخته است اما تحقیقات تازه نشان می دهد که نتیجه برعکس است.
بلگرینی گفت محققان در حال حاضر در حال انجام آزمایش های مربوط به این موضوع هستند.
گروه محققان به سه شیوه (بخارپز ، جوشاندن و پختن)، هویج و کلم بروکلی را مورد پختند.
نتایج تحقیقات مذکور نشان داد کلم بروکلی بخارپز شده برای جلوگیری از ابتلای افراد به سرطان مفیدتر است.