سویسرول با پنیر و نعناع

سویسرول با پنیر و نعناع

مواد لازم:
آرد=۲ لیوان
شیر گرم=۱ لیوان
شکر=۱ قاشق غذاخوری
خمیر مایه=۱ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر=۱ قاشق غذاخوری
نمک=۱ قاشق چایخوری
سیاه دانه=۱ قاشق مرباخوری
دارچین=کمی
روغن زیتون=۱ فنجان
مواد لازم برای داخل سویسرول:
پنیر خامه ای=به مقدار لازم
نعناع خشک=به مقدار لازم
سماق=به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱٫ ابتدا تمام مواد خشک را با هم مخلوط کنید.
۲٫ شیر گرم را کم کم به مواد اضافه کرده با دست ورز دهید.
۳٫ روغن را به مواد اضافه کرده با دست خوب ورز دهید.
۴٫ خمیر را در ظرف سرداری به مدت ۱ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا حجم خمیر تقریبا ۲ برابر شود.
۵٫ خمیر را روی سطحی که آرد پاشیده اید با وردنه به شکل مستطیل و به قطر نیم سانت باز کنید.

۶٫ روی خمیر ابتدا پنیر کشیده ،روی پنیر کمی سماق پاشیده و روی سماق نعناع خشک نرم شده بپاشید.

۷٫ خمیر را به صورت رولت پیچید سپس با یک برس روی آن شیر بکشید و روی خمیر تخم آفتابگردان یا کنجد بپاشید.

۸٫ رولت را در ظرفی که از قبل گرم کرده و کمی آرد پاشیده اید گذاشته و بگذارید به مدت ۳۰ دقیقه با حرارت ۱۷۰ درجه سانتیگراد بپزد یا تا زمانیکه از پخت آن اطمینان پیدا کنید و روی خمیر طلایی رنگ شود.

۹٫ رولت را از فر خارج کرده با کارد برش دهید.