شناخت اثر جدید ضدسرطانی میوه و سبزی










 
images/20070416/F.jpg
 
جام جم آنلاین: تحقیقات نشان میدهد افزایش فقط یک وعده بر مصرف میوه و سبزی در روز احتمال ابتلا به سرطان گردن را کاهش میدهد.
به گزارش ساینس دیلی نتایج یک مطالعه گسترده برروی پانصد هزار زن و مرد ۵۰ ساله نشان داده است احتمال ابتلا به سرطان سر و گردن در کسانی که مصرف سبزی و میوه بیشتری داشتند کمتر است. سرطان سر و گردن ششمین عامل مرگ و میر ناشی از سرطان در سراسر جهان است.
بنابراین به علت این میزان بالای مرگ و میر تشخیص عوامل حفاظت بخش برای سرطان سر و گردن بویژه حائز اهمیت است.
به گفته محققان کسانی که میوه بیشتری می خورند به خوردن سبزی هم علاقه زیادی دارند و عکس این حالت هم صادق است. و توصیه همیشگی آنها افزایش مصرف میوه و سبزی همراه با رعایت سایر موارد شیوه زندگی سالم است.