شیرینی خشک دو رنگ

شیرینی خشک دو رنگ

مواد لازم:
کره ۱ پیمانه
پودر قند ۱ پیمانه
آرد الک شده ¼۲ پیمانه
وانیل یک چهارم قاشق چایخوری
پودر کاکائو ۲ قاشق غذاخوری
بیکینگ پودر یک دوم قاشق چای خوری

طرز تهیه:
کره، پودر قند و وانیل را با هم زن بزنید.
سپس آرد و بیکینگ پودر را کم کم اضافه کنید؛ خمیر را ورز دهید تا لطیف شود.
اگر خمیر شل بود کمی آرد اضافه کنید.
نیمی از خمیر را با کاکائو مخلوط کنید؛ سپس دو خمیر را کنار هم قرار داده و با وردنه روی آن کشیده و به قطر یک سانت پهن کنید.
سپس آن را قالب زده و در سینی فر قرار دهید و به مدت ۲۰ دقیقه با حرارت ۳۵۰ درجه فارنهایت بپزید.
آن گاه سینی را از فر بیرون بیاورید و بعد از سرد شدن در ظرف بچینید.
می توانید دو خمیر را باریک باریک کنار هم قرار دهید و سپس بُرش بزنید.