طرز تهیه ساق عروس

ساق عروس

مواد لازم:
آرد ۱/۵ پیمانه
زرده تخم مرغ ۱ عدد
روغن مایع ۱ قاشق غذاخوری
شیر یک دوم پیمانه
بیکینگ پودر ۱ قاشق چای خوری
وانیل یک چهارم قاشق چای خوری
سفیده تخم مرغ ۱ عدد

مواد داخل ساق عروس:
پودر قند یک دوم پیمانه
پودر بادام یک پیمانه
هل ۱ قاشق چای خوری
گلاب ۲ قاشق غذاخوری
شربت بار به میزان لازم

طرز تهیه:
شیر، روغن، زرده تخم مرغ، وانیل و بیکینگ پودر را با هم زن بزنید.
آرد را کم کم اضافه کرده تا حدی که خمیر نرم و لطیفی به دست آید.
خمیر را کمی ورز داده و سپس بگذارید نیم ساعت استراحت کند.
از خمیر کمی برداشته و به صورت خمیر باقلوا، نازک پهن کنید، سپس به دور نی چوبی (قلم خطاطی) بپیچید و با سفیده تخم مرغ لبه آن را به هم بچسبانید.
خمیر را با چاقو، به قطعات دو سانتی متری برش داده و داخل روغن داغ سرخ کنید.
سپس قلم را از داخل آن خارج نموده و مواد میانی را با هم مخلوط کنید و داخل نی های سرخ شده را از این مواد پُر کنید.
یک سر نان شیرینی ها را به شربت بار آغشته کرده سپس داخل پودر پسته یا کنجد بزنید و در ظرف بچینید.