طرز تهیه سالاد سیب زمینی به سبک المانی

خوشمزگی این سالاد بیشتر به خاطر طعم سیر و خیارشور آن است
مواد لازم برای ۶ نفر:
سیب زمینی: یک کیلوگرم
تخم مرغ آب پز:‌عدد، به صورت حلقه‌ای خرد شود.
پیازچه:‌عدد، به صورت نازک خرد شود.
خیارشور متوسط: ۵ عدد، خرد شود.
ژامبون: ۵۰ گرم، خرد شود.
سس مایونز: ۲/۱ پیمانه
سیر: ۲ حبه، ریز خرد شود.
آب لیمو: ۲ قاشق غذاخوری
برگ جعفری خرد شده تازه: ۴/۱ پیمانه
طرز تهیه:
• سیب زمینی‌ها را درون آب نمک به مدت ۱۲- ۱۰ دقیقه یا تا زمانی که نرم شوند، بپزید سپس آن‌ها را از آب بیرون آورید و بگذارید خنک شوند.
• سیب زمینی‌های خنک شده را از عرض به صورت خلال درآورید.
• سیب زمینی، تخم‌مرغ، خیارشور، پیاز و ژامبون را در ظرفی بریزید.
• درون ظرفی دیگر، سس مایونز، سیر، آب لیمو و جعفری را با هم مخلوط کنید و به اندازه مورد نیاز، نمک و فلفل به آن اضافه کنید.
• مخلوط مایونز را به مخلوط سیب زمینی اضافه کرده، خوب هم بزنید.
• سالاد سیب زمینی آماده است و می‌توانید آن را به عنوان شام سبک میل کنید.
www.taste.com