طرز تهیه ساندویچ هندی

 

ساندویچ قارچ کبابی , ساندویچ هندی با طعم سیر و سرکه

مواد لازم :

نان تست / ۴ تکه

قارچ / ۴ عدد

سیر ورقه شده / ۲ عدد

برگ کاهو / ۴ عدد

سرکه / نصف پیمانه

پنیر موزارلا

روغن زیتون

فلفل / یک قاشق چای‌خوری

نمک / به مقدار لازم

طرز تهیه:

۱- سیرها را خرد کنید.

۲- روغن زیتون، سیر خرد شده، سرکه، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.

۳- قارچ‌ها را به مدت ۲ ساعت در این مخلوط بخوابانید.

۴- قارچ‌های خوابانده شده را کباب کنید تا نرم شوند.

۵ – روی نان، پنیر بریزید و روی آن، قارچ و برگ کاهو را قرار دهید و نان دیگر را روی آن‌ها بگذارید.

۶- ساندویچ قارچ کبابی آماده است.