طرز تهیه ساندویچ هندی
ساندویچ قارچ کبابی , ساندویچ هندی با طعم سیر و سرکه
مواد لازم :
نان تست / ۴ تکه
قارچ / ۴ عدد
سیر ورقه شده / ۲ عدد
برگ کاهو / ۴ عدد
سرکه / نصف پیمانه
پنیر موزارلا
روغن زیتون
فلفل / یک قاشق چایخوری
نمک / به مقدار لازم
طرز تهیه:
۱- سیرها را خرد کنید.
۲- روغن زیتون، سیر خرد شده، سرکه، فلفل و نمک را با هم مخلوط کنید.
۳- قارچها را به مدت ۲ ساعت در این مخلوط بخوابانید.
۴- قارچهای خوابانده شده را کباب کنید تا نرم شوند.
۵ – روی نان، پنیر بریزید و روی آن، قارچ و برگ کاهو را قرار دهید و نان دیگر را روی آنها بگذارید.
۶- ساندویچ قارچ کبابی آماده است.
نویسنده:گروه اینترنتی خبرینه