طرز تهیه لقیمات با خامه

طرز تهیه لقیمات با خامه

در ظرفی تمام مواد را با هم مخلوط کرده در ظرف را بسته به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا مواد ور بیاید و حجم آن تقریبا ۲ برابر شود…

مواد لازم:
آرد سفید= ۲ لیوان
شیر=۱ لیوان
آب=۲/۱ لیوان
خامه=۲/۱ لیوان
تخم مرغ=۲ عدد
خمیر مایه=۲ قاشق غذاخوری
روغن=۴ قاشق غذاخوری
نمک=کمی
شکر=کمی

طرز تهیه:

۱٫ در ظرفی تمام مواد را با هم مخلوط کرده در ظرف را بسته به مدت ۲ ساعت در جای گرمی قرار دهید تا مواد ور بیاید و حجم آن تقریبا ۲ برابر شود.

۲٫ روغن را در ماهیتابه ریخته تا داغ شود.

۳٫ از مواد با قاشق کوچک برداشته در روغن داغ بریزید تا لقیمات پف کرده و طلایی رنگ شود.

۴٫ لقیمات ها را در صافی ریخته تا روغن آن برود سپس در ظرف چیده روی آن عسل یا شیره بریزید.
طرز تهیه شیره:
۱ لیوان شکر را با دو لیوان آب مخلوط می کنیم و کمی زعفران و گلاب و چند قطره آبلیمو را هم به آن اضافه می کنیم و روی گاز با حرارت ملایم می گذاریم تا جوش بیاید و مواد مثل عسل غلیظ شود. پس از سرد شدن روی لقیمات ها می ریزیم.
(این شیرینی مخصوص ماه رمضان است)نوش جانتان!