کدو، مانع ابتلا به بیماری های قلبی










 
images/20080122/kado.jpg
 
جام جم آنلاین: تحقیقات نشان داد کدو یکی از سبزیجاتی است که به راحتی هضم می شود و فواید زیادی برای بدن دارد.
به گزارش پایگاه اینترنتی عرب آنلاین، این سبزی معروف دارای آنتی اکسیدان است که روند فعالیت دستگاه گوارش را بهبود می بخشد و مانع ابتلا به بیماری های مزمن از جمله سرطان و بیماری های قلبی می شود.
کدو و تخم آن از سبزیجاتی است که سرشار از روغن، انواع ویتامین و مواد معدنی مثل فسفور، منگنز و آهن است.
این مواد اهمیت زیادی در فعالیت برخی آنزیم های بدن و محافظت کننده های پروستات و مثانه دارند.
محققان گفتند کسانی که بیش از دیگران کدو می خورند ، کمتر از دیگران به بیماری های مانند پروستات و ادرار مبتلا می شوند.
کدو به دلیل دارا بودن ویتامین های آ و ب و بسیاری از املاح معدنی، نقش مسکن و آرام بخش را ایفا می کند.