میگو سوخاری به روش فرانسوی

میگو سوخاری فرانسوی

میگو سوخاری به روش فرانسوی

تخم مرغ ۱ عدد . میگو ۱ کیلو . آبلیمو ۳ قاشق غذاخوری . سیر ۵ حبه

آرد سفید ۱ لیوان . آرد سوخاری ۱ لیوان . روغن . نمک . فلفل به مقدار لازم

طرز تهیه : میگوها را تمیز کنید سپس بشوئید و درون کاسه ای بریزید ، ابلیمو را با سیرهای رنده شده ، نمک و فلفل به میگوها اضافه کرده و مخلوط کنید سپس روی ظرف را بپوشانید و به مدت ۲ ساعت درون یخچال قرار دهید تا طعم مواد جذب میگوها شود.

ارد سفید و ارد سوخاری را درون ظرف های جداگانه ای بریزید ، تخم مرغ را درون کاسه ای بشکنید و بهم بزنید.

پس از مدت زمان لازم برای طعم دهی به میگوها ، انها را از یخچال خارج کنید ، درون تابه به مقدار زیاد روغن بریزید و بگذارید داغ شود ، میگوها را به ترتیب در کمی ارد سفید ، در تخم مرغ و در مرحله اخر در ارد سوخاری بزنید و در روغن داغ بیندازید وقتی برشته و طلایی شد خارج کنید و درون صافی بریزید تا روغن اضافی اش چکیده شود.

میگوهای سرخ شده را درون بشقاب بریزید و همراه با چاشنی و سس دلخواه ، سیب زمینی سرخ کرده ، سالاد سبزیجات و … سرو کنید.

نکته ها : میگوها را به مقدار بسیار کم ارد سفید بزنید ، میتوانید درون ارد سوخاری از ادویه های دلخواه و کمی جعفری خرد شده نیز استفاده کنید.

در مدت زمان سرخ شدن میگوها باید در روغن شناور باشند ، میگوها را زیاد سرخ نکنید تا ترد و پفکی باشند ، برای گرفتن روغن اضافی باید پس از سرخ کردن میگوها را روی کاغذ روغنی ، دستمال کاغذی یا در صافی بریزید تا روغن اضافی اش خارج شود.