نکات بهداشتی زولبیا و بامیه را رعایت کنید





 نکات بهداشتی زولبیا و بامیه را رعایت کنید
وزارت بهداشت در اطلاعیه‌ای مصرف‌کنندگان و تولید‌کنندگان زولبیا و بامیه را به رعایت نکات بهداشتی دعوت کرد و همچنین آنها را موظف کرد اطلاعیه ابلاغی از سوی دانشگاه‌های علوم پزشکی سراسر کشور را در محل مناسب و در معرض دید خریداران نصب کنند.
به گزارش روابط عمومی وزارت بهداشت، درمان و آموزش پزشکی در این اطلاعیه در مورد رعایت نکات بهداشتی توسط مصرف‌کنندگان آمده است:
این نوع شیرینی باید عطر، طعم مناسب و رنگ روشن داشته و سوختگی و تغییر رنگ قهوه‌ای در آن مشاهده نشود و ذرات سوخته شده روی زولبیا و بامیه وجود نداشته باشد. همچنین هموطنان باید از نگهداری طولانی مدت این محصول در منزل خودداری کنند. لذا توصیه می‌شود آن را در حجم کم خریداری کرده و در اسرع وقت مورد استفاده قرار دهند و حتما زولبیا، بامیه و گوش‌فیل را در یخچال یا محل خشک و خنگ نگهداری نمایند.
در بخش دیگری در این اطلاعیه توصیه شده است: در وعده سحری از مصرف زولبیا و بامیه خودداری شود زیرا به علت شیرینی بالای آن، قند خون را به سرعت افزایش داده و سپس ایجاد گرسنگی زودرس در ساعات ابتدایی روز می‌کند.
همچنین افراد مبتلا به دیابت (قند خون بالا)، چاقی و چربی خون بالا تا حد ممکن از مصرف این نوع شیرینی پرهیز کرده و در صورت تمایل در حداقل مقدار ممکن مصرف نمایند، هموطنان اینگونه شیرینی‌ها را از مراکز تهیه و توزیع معتبر که شرایط بهداشتی را رعایت می‌نمایند، خریداری کرده و به هیچ وجه از دستفروشان دوره‌گرد زولبیا و بامیه خریداری نکنند.