نوشیدن شیر از خطر دیابت می کاهد








images/20070714/Milke.jpg : محققان انگلیسی می گویند نوشیدن شیر در برابر دیابت و بیماری قلبی اثر حفاظت بخش دارد. به گزارش BBC ، تحقیقات نشان می دهد مصرف محصولات لبنی ازخطر ابتلا به سندرم متابولیک ، مجموعه ای از علائمی که احتمال دیابت را افزایش می دهند ، می کاهد.
به گفته سرپرست این تحقیق پرفسورElwood مصرف شیر به علت نگرانی از برخی اثرات آن بر سلامت کاهش یافته اما محصولان لبنی بخشی از رژیم غذایی سالم هستند و مردم باید به مصرف آن ترغیب شوند.
توصیه محققان مصرف دو یا سه وعده فرآورده های لبنی کم چرب در روز است.
حفظ وزن متعادل از طریق رژیم غذایی سالم و فعالیت بدنی در کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع دوم نقش موثری دارد.