پیاز مانع لخته خون می شود










 
images/20070704/piaz.jpg
 
جام جم آنلاین: محققان می گویند پیاز با وجود بوی ناخوشایند آن ، سرشار از ویتامین و مواد مفید است.
به گزارش پایگاه اینترنتی الرایه ، کارشناسان تغذیه می گویند یکی از فواید مهم پیاز ممانعت از لخته شدن خون انسان است.
شستشوی دهان با فشرده آب پیاز به مدت ۳ دقیقه باعث از بین رفتن بسیاری از میکروب های موجود در دهان می شود.
همچنین استنشاق بوی پیاز و خوردن آن برای ازبین رفتن میکروب های بیماری زا توصیه می شود.
این سبزی معروف در معالجه بیماری های دستگاه تنفسی مثل التهاب بینی و حلق و مجاری تنفسی نقش زیادی دارد.
حکیمان در گذشته از پیاز برای پیشگیری از بیماری های قلب و ریه استفاده می کردند.
این سبزی در عین حال به دلیل داشتن ماده گلوکوزین که شبیه هورمون انسولین است ، قند خون بیماران دیابتی ، قندی را کاهش می دهد.
خوردن آب پیاز برای معالجه زکام و آنفلوآنزا ، ریزش مو و زیبایی چهره نیز توصیه می شود.