چای، فعالیت باکتری های دندان را کم می کند










 
images/20070922/tea-child.jpg
 
جام جم آنلاین: دندانپزشکان گفتند میان تغییر رنگ دندان به زردی و نوشیدن چای ارتباط زیادی وجود دارد.
به گزارش پایگاه اینترنتی عرب آنلاین، آن ها افزودند این زردی دندان به راحتی با مزه مزه کردن آب و استفاده از مسواک از بین می رود.
دندانپزشکان اضافه کردند چای سرشار از فایده است و هر لیوان چای مقدار زیادی ماده فلور در خود دارد که باعث محکم شدن استخاون ها و دندان ها می شود.
این ماده همچنین فعالیت باکتری ها را که دندان ها را می پوسانند ، کاهش می دهد.
تحقیقات پیشین همچنین ثابت کرده است نوشیدن چای تاثیر زیادی در پیشگیری از پوکی استخاون می شود.