چگونه خطر ابتلا به سرطان را کاهش دهیم

 ۴ نفر از هر ۱۰ نفر مردم انگلیس نمی‌دانند که داشتن رژیم غذایی نامناسب خطر ابتلا به سرطان را بیشتر می‌کند.



به گزارش بی.بی.سی، نظرسنجی از ۲۰۰۰ نفر نشان داد ۴۱ درصد از آنان از ارتباط بین رژیم غذایی خود و سرطان خبر ندارند و فقط یک نفر از هر سه نفر می‌داند سوسیس و کالباس و گوشت فرآوری شده خطر ابتلا به این بیماری را بیشتر می‌کند و ۴۴ درصد نیز نمی‌دانستند ، اضافه‌وزن عامل خطر دیگر است.


صندوق جهانی تحقیقات سرطان، که این بررسی را انجام داده، اعلام کرد لازم است به مردم درباره سرطان بیشتر آموزش داده شود. این بررسی همچنین نشان داد و فقط ۴۴درصد می‌دانستند که ورزش و زندگی فعالانه نیز از خطر سرطان کم می کند.


لیزا کانی رییس آموزش موسسه  فوق گفت: شواهد علمی نشان می‌دهد مردم می‌توانند با تغذیه سالم و کاهش مصرف موادی مانند الکل و گوشت های فرآوری شده خطر ابتلا به سرطان را کم کنند. اما این نتایج نشان می‌دهد هنوز میلیون‌ها نفر در انگلیس نمی‌دانند می‌توانند با اقدامات ساده خطر ابتلا به سرطان را در خود کاهش دهند یعنی آنان در موقعیتی نیستند که انتخاب‌های آگاهانه درباره شیوه زندگی خود به عمل آورند.