کانادا درای، نوشیدنی نوستالژیکِ بدون الکل

کانادا درای نام تجاری نوعی نوشابه غیرالکلی است. مالکیت این نام تجاری از سال ۲۰۰۸ میلادی متعلق به گروه دکتر پپر اسنپل است. در حال حاضر نوشابه‌هایی با طعم‌های مختلف تحت این نام تجاری به بازار عرضه می‌شود.

وب سایت فرصت امروز: کانادا درای نام تجاری نوعی نوشابه غیرالکلی است. مالکیت این نام تجاری از سال ۲۰۰۸ میلادی متعلق به گروه دکتر پپر اسنپل است. در حال حاضر نوشابه‌هایی با طعم‌های مختلف تحت این نام تجاری به بازار عرضه می‌شود. این نوشابه نخستین بار در سال ۱۹۰۴ توسط جان مک لنخستین، داروساز و شیمیدان کانادایی و با طعم ملایم زنجبیل تولید و معرفی شد.

کانادا درای، نوشیدنی نوستالژیک محبوب همه نسل‌ها

شعب مختلف تولید در سراسر دنیا

کانادا درای ابتدا توسط نوشیدنی زنجبیلی‌اش معروف شد اما جان مک لنخستین کمی بعد توانست به‌وسیله سودا و طعم‌های طبیعی میوه‌جات این نوشابه را تولید کند. واژه درای که در نام این برند وجود دارد، تاکید بر گس بودن و غیر‌شیرین بودن آن دارد. با توجه به اینکه نخستین محصول این نوشیدنی با طعم زنجبیل طعم گسی داشت، این نام برای محصولات بعدی نیز باقی ماند. با اینکه کارخانه اصلی نوشیدنی در کاناداست، اکنون دارای شعبی در کشورهای مختلفی چون آمریکا، مکزیک، کلمبیا، خاورمیانه، اروپا و ژاپن است.

گسترش بازار و محصولات جدید

سال ۱۹۱۹ مک لنخستین بازاریابی این محصول برای آمریکا را شروع کرد و این نوشیدنی را به بازار نیویورک فرستاد. محبوبیت آن به حدی رسید که او بلافاصله پس از آن کارخانه‌ای در منهتن تاسیس کرد. پس از مرگ مک لنخستین، کارخانه مدت کوتاهی توسط اعضای خانواده او و سام پی‌دی اداره شد. در دهه ۳۰ میلادی، این نوشیدنی بازار خود را وسعت بخشید و در دهه ۵۰ تعداد محصولاتش را زیادتر کرد.

محصولاتی با طعم ترکیبی جدید

کانادا درای علاوه بر نوشیدنی‌های متداول پرتغالی و… دارای محصولات متعددی و نوشابه‌های ترکیبی زیادی همچون نوشیدنی انار و آلبالو، نوشیدنی مختلط شامل شاتوت، تمشک و توت‌سیاه، نوشیدنی مخلوط قره‌قروت و لیمو، نوشیدنی هلو و انبه، نوشابه توت فرنگی، و چای سبز و… است.

کانادا درای، نوشیدنی نوستالژیک محبوب همه نسل‌ها

کانادا‌ درای در ایران

نوشابه نوستالژیک کانادادرای را شرکت خوشگوار روانه بازار کرده است. این شرکت پیش از انقلاب، محصولاتش را تحت نظر شرکت کوکاکولا تولید می‌کرد که این ارتباط پس از انقلاب نیز حفظ شد. شرکت خوشگوار مشهد عصاره کوکاکولا را به‌طور مستقیم وارد کشور می‌کرد اما در سال۱۳۶۳ و ممنوعیت ورود کوکاکولا از فرمول ایرانی نوشابه بهره‌مند شد. خوشگوار با به دست آوردن امتیاز تولید کوکاکولا به سرعت محصول خود را پیش از شرکت نوشاب وارد بازار کرد. با تولید کوکاکولا در مشهد بطری‌های این شرکت به مناطق دیگر ایران رسید و نوشابه تولیدی شرکت خوشگوار با آرم کوکاکولا، نوشابه مشهد نام گرفت.

نوشیدنی‌های برای بازارهای هدف مختلف

این برند محصولات خاص خود را برای بازارهایی خاص نیز عرضه کرده است. برای مثال در خاورمیانه، کولا و دنا را برای سوریه، نوشابه زرد را برای ایران و نوشابه کِرِمی یا خامه‌ای را برای دیگر کشورهای خاورمیانه تولید کرده است. همچنین برای کشورهای آمریکای لاتین بر حسب ذائقه‌شان نوشیدنی‌هایی مانند گریپ فروت صورتی برای کشور پرو و نوشیدنی لیمویی برای شیلی عرضه کرده است. این برند همچنین نوشیدنی‌ای در بازه کریسمس برای مردم کانادا با طعم قره‌قروت به بازار فرستاد که اکنون در آمریکا نیز موجود است.

مطلب بالا در حوزه موفقیت و در این آدرس اینترنتی در تاریخ ۱۰ February 2016 | 9:25 am منتشر شده و گروه اینترنتی خبرینه آن را بازنشر کرده است.