کیک میوه؛ هم فال و هم تماشا

کیک میوه؛ هم فال و هم تماشا

در تهیه ی این کیک از میوه های مختلفی نیز استفاده می شود که این امر موجب می شود هم از خوردن آن لذت ببرید و هم مقداری ویتامین و املاح به بدن تان برسانید.

مواد لازم برای ۶ تا ۸ نفر
آرد سفید ۱۵۰ گرم
شکر ۱۵۰ گرم
خامه ۲۰۰ گرم
تخم ‌مرغ یک عدد
کاکائو یک قاشق سوپ خوری
میوه با سلیقه خودتان
شیره مربای زردآلو و توت ‌فرنگی
پودر نارگیل

طرز تهیه
ابتدا کرم کیک را تهیه می‌ کنید بدین طریق که سفیده و زرده ی تخم ‌مرغ را جدا جدا در ظرفی ریخته و به هم می ‌زنیم.

سپس شکر، کاکائو و کمی وانیل به عنوان اسانس به زرده ی تخم‌ مرغ هم زده شده اضافه می ‌کنیم و با سفیده که قبلا زده‌ ایم مخلوط و آرد را به آن اضافه می ‌کنیم و خوب به هم می ‌زنیم تا مواد مخلوط شوند.

پس از این مرحله مایه را در قالب ریخته و در فر می ‌گذاریم، پس از آن که آماده شد، از فر خارج می ‌‌کنیم و روی آن و کنارش را با شیره مربا زردآلو یا توت ‌فرنگی به دلخواه کاملا می ‌پوشانیم و روی آن پودر نارگیل می ‌ریزیم و به مدت یک دقیقه، توجه داشته باشید! تنها یک دقیقه در فر می ‌گذارید تا مربای روی کیک خودش را بگیرد.

سپس کیک را از فر بیرون می ‌آورید و با توت ‌فرنگی، زردآلو و کیوی آن را تزئین می ‌کنید، یا با هر میوه ‌ای که تمایل داشتید، مثلا به جای توت ‌فرنگی می‌ توانید از سیب استفاده کنید.