معرفی کانال و گروه تلگرامی خیریه مجاز

تاریخچه ورود اینترنت به ایران
در سالهای اولیهی ورود اینترنت به ایران (اواخر دههی هفتاد و اوایل دههی هشتاد)، ارتباطات اینترنتی بسیار محدود و با تعداد کاربران بسیار کمی صورت میگرفت. به غیر از استفاده از سایتهای اینترنتی، تنها راه ارتباطی کاربران، چتروم یاهو مسنجر، ایمیل باکس و فرومها (تالار گفتمان اینترنتی) بودند. بعدها کمکم مفهوم شبکههای مجازی با سایتهایی مثل اورکات و فیس بوک رایج شد و کاربران ایرانی متوجه شدند که به گونههای دیگری نیز میتوان از طریق اینترنت، عمل به اشتراک گذاری و ارتباطگیری را انجام داد. اما هنوز بخش قابل توجهی از مردم، درکی از مفهوم ترسناکی به نام اینترنت نداشتند.
این روال بعد از اینکه گوشیهای هوشمند در دسترس مردم قرار گرفت، به کلّی تغییر کرد. اگر تا قبل از آن برای یک ارسال پیام ساده، مجبور بودید از جای خود بلند شوید، پشت میز کامپیوتر بنشینید، آن را روشن کنید، با آن صدای نوستالژیک معروف به اینترنت متصل شوید و با سرعت اینترنت بسیار پایین به زحمت بتوانید یک ایمیل یا یک پیام در چت روم را برای فردی ارسال کنید؛ حالا با گوشی هوشمند و اینترنت پرسرعت میتوانستید حتی در حالت خوابیده در تخت یا مبل، به راحتی و بدون نیاز به دانش استفاده از نرم افزارهای پیچیده، با چند لمس بر روی صفحهی موبایل، با هر کس که میخواستید ارتباط برقرار کنید.
این سهولت در استفاده از اینترنت، تعداد کاربران فضای مجازی را چند برابر کرد و با شبکههای اجتماعی موبایلی مثل وایبر و واتس آپ، بسیاری از کسانی که نمیدانستند اینترنت دقیقاً به چه معنا است، حالا توانستند با استفاده از آن، وارد جرگه کاربران اینترنتی شوند و با دیگران در سراسر ایران تماس بگیرند.
معرفی اپلیکیشن تلگرام ماجرا را از این هم بیشتر توسعه داد و به صورتی شد که تقریباً تمام کاربرانی که از گوشی هوشمند استفاده میکردند، حتماً یک نسخه از تلگرام را نیز بر روی موبایل خود به صورت نصب شده، داشتند. بعدها ورود اپ های پیام رسان ایرانی از جمله ایتا، سروش، گپ، بله و… تنوع پیامرسانها را بیش از پیش وسعت داد. همچنین به مرور استفاده از پیامرسان واتساپ نیز رونق گرفت.
آفت های شبکههای اجتماعی مجازی
استفاده از شبکههای اجتماعی و پیامرسانها هم مزایایی دارد و هم آفتهایی. در این متن قصد معرفی این مزایا و معایب را نداریم؛ اما لازم است بدانیم در کنار استفادههای مثبت و مفید، سوء استفادهها و فریبهای زیادی نیز در فضای مجازی صورت میگیرد. از گسترش شایعات و دروغهای مذهبی و سیاسی گسترده تا کلاهبرداری های مالی و یا هک اکانت های شخصی کاربران و …
یکی از این موارد تأسف بار، سوءاستفاده از احساسات انسانی مردم در قالب کانالها و صفحات خیریهی جعلی و غیرواقعی است. بعضی از افراد فرصت طلب و سودجو در بعضی ایام خاص مثل ماه مبارک رمضان، با ایجاد کانال یا گروه یا صفحه اینستاگرامی، خود را فرد خیّر و نیکوکار معرفی میکنند و از مردم میخواهند به حساب آنها پول واریز کنند و متأسفانه بعد از اینکه مبلغ قابل توجهی را از مردم دریافت کردند، متواری و یا ناپدید میشوند.
به هشدار پلیس فتا در همین مورد توجه کنید:

اما عنوان این صفحه، کانال و گروه تلگرامی و واتساپی مجوز دار است. تمام مقدمات این صفحه برای این بود که افرادی که از طریق موتورهای جستوجو به سایت خبرینه وارد میشوند، در این صفحه با کانال و گروه تلگرام و واتساپ خیریه های مجوز دار به عنوان یک مجموعه نیکوکاری دارای مجوز آشنا شوند. ولی به دلیل سوء استفادههایی که انجام شد (افراد اسپمر ازاین طریق وارد این گروه ها می شدند) لینک گروه ها از صفحه برداشته شد!!
گروه واتساپی خیریه با مجوز:
لینک گروه حذف شد!
گروه تلگرام خیریه با مجوز:
لینک گروه حذف شد!
برچسبهای کلیدی: کانال تلگرام خیریه، گروه خیریه در تلگرام، گروه خیریه در واتساپ، سایت مجوز دار، استانداری اصفهان، انجمن امداد دانشجویی-مردمی، خیریه با مجوز رسمی، گروه تلگرامی خیریه بازسازی مناطق محروم، گروه واتساپی خیریه، سوء استفاده از مؤسسات خیریه، هشدار پلیس فتا، کلاهبرداری اینترنتی از طریق خیریههای جعلی، خیریه واقعی، کانال خیریه در تلگرام و اینستاگرام، صفحه اینستاگرامی خیریه، گروه واتسآپ ایرانی، گروه خیریه واتساپی، گروه خیریه در پیام رسان واتس اپ، هشدار پلیس فتا درباره سوء استفاده و کلاهبرداری با عناوین خیریه های اینترنتی و بدون مجوز و جعلی